20 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 865 share-uri

HOROSCOPUL MINȚII: Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împiedica să îți îndeplinești aspirațiile?

BERBEC

Cei născuți în Zodia Berbec gândesc mereu în perspectivă, refuză să te lase influențați de aparențe de moment sau părerile altora. Au o minte agila care îi impulsioneazaa să lucreze din greu pentru atingerea obiectivelor lor.

Ei se găsesc tot timpul într-o efervescentă de idei și dinamism, vrând să le facă pe toate. Uita însă prea des că ar trebui să ia pauze, acestea fiind esențiale pentru a-și păstra energia, determinarea și prospețimea minții.

TAUR

Taurii sunt persoane care se gândesc tot timpul la lucrurile pe care și le doresc. Sunt persoane determinate și ambițioase, care vor face mereu tot ce le stă în putință să își atingă obiectivele. Au o minte care debordează de creativitaate și care îi ajută în acest demers.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Încăpățânarea îi face uneori să nu vadă toate datele unei probleme, ceea ce aduce blocaje. A se deschide perspectivelor mentale este însă o lecție spirituală pentru tauri, iar cei care devin maeștri ai acestei abilitați, ajung de fapt să masterizeze una dintre cele mai importante unelte pentru succes.

Foto: Gorbash Varvara /Shutterstock

GEMENI

Cei născuți în Gemeni sunt firi comunicative, extroverte, care se concentrează mai mult asupra exteriorului, decât asupra interiorului ființei.

Așa încât, atunci când se confruntă cu o problemă, mintea lor are tendința de a-i purta în mai multe direcții și posibilități de-o dată, ceea ce provoacă un haos interior asupra căruia sunt obligați să își îndrepte atenția, pentru a aduce claritate. Dacă nu ai capacitatea de a-ți controola mintea, atunci te va controla ea pe tine, spune spiritualitatea. Aceasta este provocarea celor din Zodia Gemeni.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

RAC

Este un semn care iubește să iubeaască. Racii se gândesc mereu la bună-starea celorlalți și cum să faci să ajute. Firi caritabile, au o predispoziție spre a gândi cu compasiune. În cazul lor, emoțiile câștigă mereu în fața raționalului. Dar acest lucru poate fi epuizant uneori. Adevărata iubire înseamnă însaa a învaată să te iubești și pe tine!

Cântărește-ți mai bine acțiunile și repercursiunile pe care le au acestea asupra propriei tale ființe. Învața să îți aasculți și vocea interioară: Care sunt nevoile tale? Tu ce ți-ai dori?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri