Care semne ale zodiacului împărtășesc cea mai strălucitoare chimie?

Conform Astrologiei,  zodia în care ne-am născut definește personalitatea noastră cât și compatibilitatea ideală pe care o putem stabili cu co altă persoană. Care semne ale zodiacului împărtășesc cea mai strălucitoare chimie?

Horoscop - Compatibilitate zodii

1.    Balanță + Scorpion

Și Balanța și Scorpionul sunt zodii foarte pasionale. Persoanele care formează astfel de cupluri au o chimie uimitoare și în plan amical cât și în plan romantic. Balanțele au o nevoie de a fi dorite, iar Scorpionii se pricep să ofere la intensitatea pe care și-o doresc Balanțele. Scorpionii au nevoie de sprijin emoțional iar Balanțele sunt cele mai talentate la a oferi consiliere.

compatibilitate balanta si scorpion, balanta, scorpion, compatibilitate

Foto: Shutterstock/ Allexxandar

În acest mod, ambii parteneri își îndeplinesc nevoile într-un mod armonios.
Balanțele și Scorpionii par să aibă interese diferite și personalități didferite, dar se completează dincolo de aparențe, acolo unde există substanță. Se completează unul pe celalt și știu să se înțeleagă unul pe celalt. În acest cuplu ei găsesc chimia și liniștea pe care nu ar putea-o găsi în altă parte.

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscop: 5 perechi ale zodiacului cu cea mai mare compatibilitate și cea mai adâncă conexiune.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 30 martie - 5 aprilie 2020 »