Luna Plină din data de 26 August se apropie. Este momentul să aflăm cum va influența acest eveniment astrologic fiecare zodie.

Zodia Pești este un semn foarte interesant, iar energiile pe care le va aduce cu sine Luna Plină în Pești sunt energii ale schimbării. Pentru că această Lună Plină vine după 3 eclipse va avea o influență mult mai intensă asupra noastră. In sens popular, Luna Plină a lunii august se mai numește și Luna Sturionului.

Foto: Pixabay

Berbec

Această Lună Plină în Pești te va ajuta să te recalibrezi pe o traiectorie benefică ție. În sfârșit vei reuși să te mai relaxezi și să simți darurile vieții mai din plin. Tot în perioada Lunii Pline vei reuși să rezolvi lipsa de comunicare. Vei reuși să găsești noi modalități prin care să obții ceea ce îți dorești mult mai eficient.

Taur

Luna Plină în Pești din 26 august te va ajuta să vezi soluții foarte originale la probleme pentru care nu găseai o rezolvare. De asemenea, această lună plină te va ajuta să descoperi lucruri interesante despre tine. Luna plină îți va da forța interioară de a a-ți lua viața în propriile mâini.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni

În perioada Lunii Pline ai nevoie să îți păstrezi concentrarea asupra lucrurilor care îți fac plăcere, îndepărtându-ți atenția de la acele aspecte ale vieții care te stresează. Simți o mare presiune pe umerii tăi și trebuie să te folosești de energia acestei Luni Pline pentru a-ți găsi puterea. Încearcă să te detașezi de orice gând care îți aduce tensiune în suflet. Dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să găsești o modalitate de a te desprinde de orice îți aduce neplăceri, mutându-ți focusul pe aspectele pozitive ale vieții.

Foto homepage: Pixabay

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri