15 Mai 2018 publicat în Horoscop 316 share-uri

Din punct de vedere emoțional, zodiile se comportă diferit în relația de cuplu. Iată care sunt acele ingrediente magice care ne-ar face pe toți mai fericiți, alături de persoanele dragi nouă.

Rac: Siguranța

Pentru o persoană din zodia Rac, sentimentul de siguranță este cel mai important într-o relație. Astfel, o persoană din Rac investește enorm în tot ceea ce face ca o relație să reprezinte o fundație solidă pentru viața sa. Nu poate să fie împreună cu o persoană care nu îi îndeplinește această nevoie esențială, de aceea caută pe cineva care să împartă același sistem de valori. Pentru o persoană din zodia Rac, o relație armonioasă înseamnă să se simtă ca acasă lângă o persoană dragă. 

Leu: Dezinvoltura

Dacă te-ai născut în Zodia Leu, ai nevoie să te simți liber/ă alături de persoana dragă. Nu este nimic mai important pentru tine decât autenticitatea. În relația de iubire vrei să trăiești cu dezinvoltură, vrei să te simți acceptat/ă pentru absolut tot ceea ce ești și în momentele bune și în cele mai puțin bune. În mod cert, pentru o persoană din Zodia Leu, să se simtă autentică alături de persoana iubită este la modul absolut, cel mai important criteriu.   

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Fecioară: Bunătatea sinceră și Inteligența

Pentru persoanele din Zodia Fecioară, bunătatea este un aspect deosebit de important. Când sunt într-o relație, ei oferă cele mai frumoase sentimente din sufletul lor persoanei pe care o iubesc. Sunt buni, tandri și mereu grijulii. Pentru o persoană din Zodia Fecioară este în egală măsură important să fie împreună cu o persoană la fel de inteligentă.    

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri