15 Mai 2018 publicat în Horoscop 316 share-uri

Din punct de vedere emoțional, zodiile se comportă diferit în relația de cuplu. Iată care sunt acele ingrediente magice care ne-ar face pe toți mai fericiți, alături de persoanele dragi nouă.

Horoscopul emoțional - Care sunt nevoile tale în relația de cuplu

Balanța: Pacea și Armonia

Pentru persoanele din Zodia Balanță, pacea și armonia sunt ingredientele de bază ale unei relații romantice reușite. Așa încât, o persoană din Balanță va face absolut tot ce îi stă în putință să mențină armonia în cadrul relației. Are nevoie de un partener la fel de implicat în acest sens, care poate să îi înțeleagă nevoia de liniște și afecțiune, în moduri profunde. Un partener trebuie să își arate mereu disponibilitatea pentru a lucra la imperfecțiunile care perturbă uneori atmosfera. Ca Balanță, prețuiești bunele intenții și ierți cu ușurință din acest mortiv.   

Foto: Shutterstock

Scorpion: Onestitatea și integritatea

Fără onestitate și integritate, persoanele din zodia Scorpion nu pot rezista într-o relație amoroasă îndelungată. Sunt persoane extrem de verticale și mizează pe aceeași verticalitate și în ceea ce îi privește pe cei dragi. Se înfurie dacă se simt înșelați și nu suportă ca partenerul de viață să le ascundă lucruri importante sau mai puțin importante. O relație bazată pe intimitate și onestitate este ceea ce caută. 
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Săgetător: Generozitatea

O persoană din zodia Săgetător se simte confortabil cu adevărat, lângă o persoană deosebit de generoasă. În sufletul lor, relația ideală este caracterizată de multă dăruire de ambele părți. Dăruire și în plan material, cât și în plan spiritual. Pentru această zodie a oamenilor inimoși și creativi, iubirea nu poate fi altfel. Ei știu să dăruiască la rândul lor iar o relație care îi împlinește înseamnă Generozitate.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri