3 August 2016 publicat în Horoscop 144 share-uri

Astrologia celtica a copacilor si arbustilor are la baza ideea ca momentul cand ne-am nascut este esential in formarea personalitatii noastre.

Sistemul Astrologiei celtice deriva din credinta ca avem o conexiune sacra cu natura si ca vibratiile copacilor, arbustilor si plantelor ne influenteaza pe fiecare in moduri diferite.
 

Copacii si plantele ne pot oferi mai multa claritate cu privire la cine suntem noi cu adevarat!

Mesteacan – Invingatorul (24 decembrie – 20 ianuarie)

In horoscopul celtic, cei care s-au nascut sub energia mesteacanului sunt persoane foarte motivate si luptatoare, care s-au nascut ca sa atinga succesul. Sunt oameni care isi doresc tot timpul mai mult, care cauta orizonturi noi si au noi aspiratii.

Scorus de munte - Ganditorul (21 ianuarie – 17 februarie)

Astrologia celtica recunoaste natura meditativa a persoanelor nascute sub influenta energetica a scorusului de munte. Acestea sunt persoane care investesc foarte multa energie in studiu, sunt insetati de cunoastere in toate formele sale si sa isi satisfaca curiozitatile ii face fericiti. Sunt vizionarii lumii noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Frasin – Fermecatorul (18 februarie - 17 martie)

Persoanele nascute sub energia frasinului au un farmec aparte, o energie magnetica si in acelasi timp misterioasa. Sunt persoane romantice si visatoare care par sa nu fie constiente de farmecul lor si totusi... ii inspira pe toti cei din jur.

Foto Homepage: By Mike Mareen/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri