28 Iulie 2016 publicat în Horoscop 793 share-uri

Tu te numeri printre cele trei zodii?

In popor se spune ca "Ce ti-e scris in frunte ti-e pus" si ca fiecare om se naste cu un destin scris intr-o carte sfanta. Fiecare scriere este speciala in felul ei si fiecare drum al vietii este unic, dar unele zodii sunt mai surprinzatoare decat altele si se diferentiaza prin lucrurile pe care le au de indeplinit in viata.

Leu

Foto: Dzhulbee / Shutterstock.com

Nativul leu are un rol important pe pamant, si anume aceea de a fi un bun lider pentru cei din jurul lui. El va trebui sa creeze comunitati pe care sa le conduca spre un stil de viata mai bun. Va trebui sa stie sa mentina pacea si armonia in familie, va trebui sa ia cele mai importante decizii de fiecare data si va trebui sa faca toate aceste lucruri cu responsabilitate.

Nativul leu nu isi poate schimba acest destin special, dar il poate imbunatati in fiecare zi printr-un mod unic de a face fata situatiilor cu care se confrunta.

Scorpion

Foto: Viacheslav Lopatin / Shutterstock.com

Scorpionul are o gandire analitica si va avea mereu rasunsuri la fiecare intrebare. El este un prieten de nadejde, dar aceasta nu este menirea lui pe Pamant. Ceea ce trebuie el sa faca este sa ii ajute pe cei din jur sa devina oameni mai buni atat cu ei cat si cu ceilalti.

Va avea de parcurs un drum nu foarte usor, dar cand va intelege de ce a trebuit sa treaca prin toate incercarile, recompensa sufleteasca va fi mult mai mare.

Pentru a-si descoperi adevarata menire, trebuie sa fie deschis cu cei din jur si sa fie dispus sa invete din greselile altora.

Capricorn

Foto: Dzhulbee / Shutterstock.com

Capricornul este cel de-al treile nativ norocos in ceea ce priveste destinul care il asteapta. Este va impartasi celor din jur tainele iubirii neconditionate fata de apropiati si fata de ei insisi. Va sti cum sa ii faca pe ceilalti sa se descopere, sa se iubeasca si sa se respecte.

A fi un mentor al vietii sentimentale si spirituale a celor din jur, fara ca el sa isi dea seama. Cand va realiza cat de mult depind ceilalti de el, va putea avea o revelatie si isi va putea gasi cu adevarat drumul pe care trebuie sa mearga.

Foto homepage: Dzhulbee / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri