13 Iulie 2016 publicat în Horoscop 236 share-uri

Care sunt cele mai puternice zodii din lume, acele zodii care se afla in pozitii de putere si conducere pe intreg globul?

Soarta unei tari e scrisa in stele, dar la fel sunt si conducatorii sai. Te-ai intrebat vreodata care sunt cu adevarat cele mai puternice zodii din lume, acele zodii care se afla in pozitii de putere si conducere pe intreg globul? Te-ai intrebat vreodata daca o zodie domina mai mult decat cealalta clasamentul puterii? Ei bine, se pare ca in fata astrelor nu suntem egali. Un raspuns cel putin interesant ni-l ofera Dadaviz si revista https://www.vocativ.com. Va invitam in continuare sa descoperiti care sunt, conform vocativ.com, acele zodii care s-au impus in lume prin numarul mare de lideri:

Conform unei analize realizate de Dadaviz si preluate de vocativ.com care a avut in vedere 195 de persoane aflate la conducerea guvernelor din intreaga lume, zodiile care predomina in functii de conducere sunt:

- Locul 1: Scorpion cu lideri din 22 de state. Exemplu de lider Scorpion: Hillary Clinton

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

- Locul 2: Leu, Sagetator cu lideri din 18 state; Exemplu de lider Leu: Barack Obama; Exemplu de lider Sagetator: Winston Churchill

- Locul 3: Gemeni cu lideri in 17 state; Exemplu de lider Gemeni: Donald Trump.

Topul a fost realizat tinandu-se cont de cat de multi lideri mondiali se afla nascuti sub acelasi semn.

Cele 22 de tari care au lideri din zodia Scorpion sunt: Andorra, Australia, Belarus, Bolivia, Burkina Faso, Republica Centrafricana, Croatia, Republica Dominicana, Grenada, Honduras, Iran, Kenya, Republica Populara Democrata Coreeana, Liberia, Lituania, Insulele Marshall, Mozambic, Nicaragua, Oman, Uganda, Vietnam si Zambia.

Cele 18 tari care au lideri din zodia Leu sunt: Algeria, Bahamas, Cambodgia, Columbia, Comore, Insulele Cook, Franta, Grecia, Mali, Nepal, Noua Zeelanda, Teritoriile Palestiniene, Portugalia, Sfantul Vicentiu si Grenadinele, Seychelles, Tanzania, Statele Unite si Uzbekistan.

Cele 18 tari care au lideri din zodia Sagetator sunt: Bahrain, Belgia, Brazilia, Burundi, Republica Democrata Congo, Danemarca, Ghana, Guatemala, Guyana, Haiti, Jamaica, Moldova, Nigeria, Panama, Polonia, Togo, Vanuatu si Venezuela.

- Cele 17 state care au lideri din zodia Gemeni sunt: Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Camerun, Republica Congo, Cuba, Dominica, El Salvador, Gambia, Ungaria, Indonezia, Kazahstan, Kiribati, Republica Kargazstan, Rwanda, Somalia, Tunisia si Ucraina.

Haideti sa parcurgem putin tiplogia celor 4 zodii de lideri:

Locul 1: Scorpion


Foto: Photosani / Shutterstock.com

Scorpionul este o zodie cu o vointa puternica si o inteligenta nativa de invidiat. Stie ce vrea si cum sa obtina. Nativii acestei zodii sunt dinamici, plini de resurse si potential. Iubesc sa aiba controlul asupra lucrurilor, dar sunt manati totodata si de dorinta de independenta si de a se afla pe cont propriu. Isi doresc sa se afle in pozitii de conducere si fac din atingerea obiectivelor o provocare. Au tendinta de a-i face pe ceilalti sa faca lucrurile in stilul propriu si de aceea sunt caracterizati adesea ca fiind dominanti si manipulatori. Li se mai poate reprosa si tendinta de a se pune pe ei insisi pe prim plan in defavorea celorlalti. Sunt secretosi, ambitiosi si determinati sa puna lucrurile in miscare si sa le faca sa mearga.

Locul 2: Leu

Zodia Leu este prin esenta o zodie solara. Ii place sa iasa in evidenta si sa straluceasca, sa acapareze atentia tuturor. Are un suflet bun si poate fi un prieten de nadejde, pe care te poti baza. Nativii acestei zodii au o personalitate puternica si au tendinta de a-i domina pe cei din jur, impunandu-le propriile principii si idei, chiar daca o fac intr-un mod diplomat si cu zambetul pe buze. Daca le-ai gresit, pot fi in schimb neiertatori, uneori chiar razbunatori. Nu este deloc greu sa cazi sub vraja nativilor Leu caci sunt fermecatori, buni oratori, cu o mare putere de convingere si de argumentare. Nu le place sa fie singuri si isi doresc sa fie inconjurati in permanenta de ceilalti.

Locul 2: Sagetator

Sagetatorul are o personalitate extravertita, vibranta si o minte stralucita. Energici si dinamici, nativii acestei zodii sunt inzestrati si cu o mare putere de concentrare, dar si cu rabdarea de a-si ajunge acolo unde isi doresc. Nu le place sa se lase infranti si au o vointa de fier atunci cand cred cu adevarat in ceva. Se impun cu usurinta, fara sa faca eforturi colosale, si se fac remarcati prin perspicacitatea si originalitatea punctului lor de vedere. Optimisti si pozitivi, momentele de crize ii determina sa dea tot ce au mai buni din ei, gasind solutii geniale. Sunt totodata inovatori si nu ezita sa fie ei cei care initiaza un trend. Au tendinta de a fi usor naivi si uneori ceilalti ii pot manipula cu usurinta.

Locul 3: Gemeni

Nativii Gemeni ies cu siguranta in evidenta prin prisma felului lor de a fi. Stiu cum sa isi cucereasca audienta prin intermediul farmecului personal si al cuvintelor. Iubesc sa comunice si sa se exprime. Isteti si agili, se adapteaza usor si la oameni, si la situatii. Au o gandire rapida si sunt extrem de creativi, gasind usor solutii la probleme. Le place sa se inconjoare de oameni inteligenti si sa discute cu ei cate in luna si in stele. Cu toate acestea, au si tendinta de a fi superficiali si a face lucrurile cu jumatate de masura, iar uneori nu se prezinta lumii asa cum sunt ei cu adevarat. In momentele cruciale, sunt nervosi si au tendinta de a simti anxietate.

Foto homepage: Grisha Bruev / Shutterstock.com

Foto int 1: Tang Yan Song / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri