Descoperiti momentul cel mai potrivit pentru a avea succes in tot ce intreprindeti!

Cartea este disponibila pe site-ul Libris.ro

Planificati-va cu ajutorul acestui ghid evenimentele importante, ca schimbarea locuintei, inceputul unei relatii romantice, sfarsitul unei relatii sau programul de vacanta. Aflati ce va rezerva anul 2016 si la ce va puteti astepta din partea celor apropiati.

Extragandu-si esenta din intelepciunea practica a astrologiei, cartea este o sursa de incredere pe care o puteti consulta pentru indrumare in capitolele importante ale vietii: relatii, cariera, bani, dragoste, sanatate etc.

Familiarizati-va cu „abecedarul astrologiei”, cu principiile de baza ale acestei stravechi stiinte, cu semnificatiile planetelor si aflati care sunt cei mai uzuali termeni, dintr-un Glosar astrologic.

Descoperiti cele mai importante caracteristici ale personalitatii specifice nativilor fiecarei zodii, punctele forte si provocarile pentru fiecare dintre ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Luati cunostinta de principalele tendinte ale anului 2016, dintr-o scurta privire la nivel global.

Analizati care sunt, luna de luna, cele mai potrivite momente pentru fiecare zodie privind relaxarea si distractiile, relatiile romantice, banii si succesul, si care sunt zilele cu tranzite planetare delicate.

Aflati din tabelele cu actiuni care sunt zilele favorabile pentru a gasi un serviciu, a incepe o poveste de dragoste, a programa o vizita la medic sau a incepe o dieta, a primi un imprumut sau a incepe un curs etc.

Autor: Kim Rogers-Gallaghe; Cartea a aparut la editura Meteor Press


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri