Citeste previziunile complete pentru fiecare zodie a horoscopului si afla ce ti-au rezervat astrele din punct de vedere sentimental, profesional, dar si al sanatatii pentru cele 3 luni de vara:

Berbec – Horoscop vara 2015

In vara 2015, ai sansa de a traversa una dintre cele mai fructoase perioade din punct de vedere social din viata ta. Profita de ea caci iti ofera sansa unor oportunitati de cariera exceptionale, dar si posibilitatea de a cunoaste persoane noi, chiar sufletul pereche daca esti single. Nativii implicati intr-o relatie de cuplu sunt prinsi in diverse proiecte menite sa le consolideze relatia de cuplu. Jupiter va fi de partea nativilor Berbec o mare parte a verii si influenta lui va fi resimtita si financiar. 15-30 iunie si 1-15 august vor fi cu precadere luni favorabile dragostei si casatoriei.

Taur – Horoscop vara 2015

Foto: zodia Taur, Shutterstock

Schimbarea va fi cuvantul de lege pentru acesti nativi in vara lui 2015 si totul pleaca de la schimbarea interioara petrecuta cu ei in ultima perioada. Iulie si august vor fi doua luni provocatoare pentru nativii Taur si le va aduce sansa de a calatori pe meleaguri straine si de a-si imbunatati cunostintele si perceptiile asupra vietii. Pentru multi dintre acesti nativi, indiferent de varsta, studiul devine prioritar. Este important sa indrazniti si sa acceptati schimbarea, fara sa va opuneti ei. Totodata, vara 2015 va aduce cu ea si noi sanse de a-ti imbogati veniturile si de a-ti putea pune in practica visurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Gemeni – Horoscop vara 2015

Chiar daca la inceputul verii, planul sentimental se poate dovedi a fi nu atat de fericit pe cat te asteptai, lucrurile se vor schimba in mai bine incepand cu cea de-a doua luna a verii. Incepand cu iulie, relatiile de dragoste ale nativilor Gemeni nu se vor mai dovedi a fi atat de problematice. Lucrand asupra ta si gasind o portita de comunicare cu partenerul de viata, poti aduce in viata ta implinirea pe care o cauti. Sanatatea ta va fi in schimb infloritoare, iar starea ta de spirit te va ajuta sa traversezi cu brio orice dificultati intampini. Cu putina rabdare, te vei bucura de surprizele neasteptate ale lui august. Cele mai norocoase zile ale verii vor fi in saptamana 17-23 august.


Foto homepage: femeie Phoenix, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri