HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Gemeni

Foto: Zodia Gemeni, Shutterstock

2016 este un an turbulent si incitant mai ales la nivel emotional. Nevoia ta de pasiune, laolalta cu o pofta nebuna de viata, fac ca o buna parte a anului sa fie cu urcusuri, coborasuri, caderi si reveniri din acest punct de vedere. La nivel relational, va trebui sa inveti mai multe lectii printre care cea mai importanta este aceea de a depasi situatiile dificile cu furntea sus.

Pana in prima jumatate a lunii august, viata ta sentimentala presupune mai mult experimentare si povesti de dragoste pasagere. 2016 este anul care iti va defini si incheia procesul de maturizare intr-un mod constructiv, aducand perspective noi in prim plan. Destinul nu ti-a rezervat insa doar atat. In toamna 2016, destinul va face astfel incat sa intalnesti o persoana care te va cuceri iremediabil. Fiindca va intruni toate criteriile tale si este exact ceea ce cautai, relatia poate evolua lejer intr-o casatorie frumoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mare atentie si la sanatate! Este adevarat ca 2016 va fi pentru nativul Gemeni un an al vindecarii si al regenerarii emotionale, insa nu iti neglija nici sanatatea fizica. Sistemul tau imunitar are nevoie de protectie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri