HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Pesti

Foto: Simbol Pesti, Shutterstock

Nu doar ca te gandesti serios sa duci relatia cu partenerul la nivelul urmator, dar si faci tot ce iti sta in putinta pentru a te asigura ca acest lucru devine posibil. Daca nu s-a intamplat deja in 2015, atunci in 2016 sunt sanse de 90% sa te casatoresti cu partenerul de viata. Mai mult, relatia ta de dragoste va fi pentru tine in 2016 sursa ta de fericire si inspiratie in acest an. Te va incarca cu energie pozitiva si iti va oferi sentimentul de satisfactie si implinire. In plus, iti creste increderea in tine si acest lucru se simte si la locul de munca unde dedicarea si eforturile tale primesc recompense pe masura. Te gandesti si sa iti extinzi familia si ai in vederea aducerea pe lume a unui copil.

Atentie insa! Acele relatii ale nativilor Pesti care nu functioneaza, sunt stagnante sau in care se ignora nevoile si dorintele celuilalt pot fi supuse unor momente critice si sunt chiar suspectibile despartirii. Chiar daca esti tentat sa inchizi ochii in fata realitatii situatiei, realitatea te va privi drept in fata. Daca nu iti place ceea ce vezi, schimba! Acum este momentul si poti incepe prin vindecarea unor rani mai vechi care iti imbolnavesc situatia prezenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe de alta parte, ciclul lui Saturn prin cea de-a doua casa solara a Pestilor va tine urmatorii 2 ani. Vei deveni mai constient de modalitatile in care iti poti folosi resursele. De asemenea, unele dintre valorile tale pe care le considerai de neclintit, trec prin transformari esentiale si se pot schimba fundamental.

Foto homepage: magie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri