22 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 903 share-uri

Indienii americani credeau ca la nastere, fiecare dintre noi primeste un animal simbol care ii calauzeste pasii in viata.

Vidra: 20 Ianuarie – 18 Februarie

Foto: Shutterstock.com; Vidra

Persoanele din zodia Vidrei sunt greu de inteles uneori. Sunt percepute ca neconventionale. Aceste persoane au un mod special de a privi lumea din jurul lor. Vidrele sunt intuitive si inteligente, sunt foarte atente si la nevoile celorlalti, de aceea vidrele pot fi foarte buni prieteni. Si mai ales, vidrele sunt persoane de incredere!

Lup: 19 februarie – 20 martie

Profund emotional, foarte pasional, lupul este cea mai iubitoare zodie a horoscopului nativilor americani, atat in sens filosofic cat si in sens uman. Persoanele din aceasta zodie inteleg ca tot ceea ce avem nevoie este iubirea si sunt pe deplini capabili sa o exprime si sa o ofere.

Foto: Shutterstock.com; lup, padure iarna

Iubirea, juxtapusa nevoii lor de independenta, face ca acest semn zodiacal se comporta intr-o oare care masura dual in raporturile sale cu ceilalti. Pe de-o parte independent si pe de alta parte… Iubitor. Aici este aproape, oferind afectiune, apoi dispare pentru a-si satisface setea de libertate. Daca isi gaseste insa echilibrul, lupul este foarte grijuliu si atent cu persoanele apropiate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Soim: 21 martie – 19 aprilie

Soimul! Nativii nascuti in aceasta zodie, ereu considerati de catre nativii indo-americani ca fiind lideri innascuti, cu o judecata clara si reusind sa iasa din cele mai dificile situatii, cu intelepciune.

Foto: Shutterstock.com; soim

Soimului nu ii place sa piarda timpul. Iubeste actiunea si ii place ca lucrurile sa fie facute „cum trebuie”. Intr-un mediu bun pentru sine, Soimul are posibilitatea de a mentine flacara pasiunii intr-o relatie de iubire, pentru mult timp.

Foto homepage: Shutterstock.com; indian

Iti recomandam si:

Horoscop 2015 pentru TOATE ZODIILE! Ce SURPRIZE are pentru tine noul an

Horoscopul Italian al lui Amor pentru 2015

2015 - Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri