Primavara este un timp al renasterii si al bucuriei dedicat tuturor. Este un moment cand trebuie sa simtim plenitudinea naturii si sa ne lasam cuprinsi de vraja sa. Trei zodii sunt insa favorizate de astre in Primavara lui 2014, simtind mai acut forta si magia schimbarii.

Capricorn

Foto: Shutterstock.com; Capricorn, horoscop, zodiac

Nici un nor pe cerul primavartic pentru Capricorni! Este vremea bucuriei si a celebrarii unui echilibru interior castigat cu greu in ultimele luni.

Luna martie va fi un timp al schimbarilor pozitive adtorita aliantei dintre Mercur, Uranus si Pesti. Aceasta se traduce in capacitatea de a va largi orizonturile prin intermediul oamenilor - noi contacte, noi perspective si noi idei care va inmuguresc in minte si suflet. Nativii din Capricorn se vor simti pregatiti sa inceapa drumuri noi, indiferent de caracteristica acestora. Poate fi vorba despre proiecte noi, sau poate chiar o noua iubire! O casa noua! Orice este inzestrat cu aceasta conotatie a innoirii vi se potriveste de minune primavara aceasta si simtiti-va liberi sa primiti aceste daruri ale vietii. Indrazniti sa credeti in voi si in schimbarile benefice care survin, dupa o perioada intensa de pregatire si asteptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Aprilie va fi o luna a increderii de sine, cu multe reusite si in plan profesional. In luna mai puteti sa indepliniti orice gand care va apare. Aveti energia de a duce la bun-sfarsit orice plan, in primavara aceasta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri