Ce are pregatit viitorul pentru noi in lunile ce vin? KRUK Romania a consultat cativa astrologi si vine cu urmatoarele predictii financiare pentru fiecare zodie.

Anul 2014 a inceput si l-am intampinat cu sperante si planuri. Cu siguranta multi dintre dumneavoastra va intrebati: ce lucruri noi si surprinzatoare ne asteapta? Ce are pregatit viitorul pentru noi in lunile ce vin? Si ne gandim, de asemenea, si la situatia noastra financiara. KRUK Romania a consultat cativa astrologi si vine cu urmatoarele predictii financiare pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Foto Bani, Finante via Shutterstock

Persoanele nascute in lunile martie si aprilie sunt extrem de dinamice si hotarate, ceea ce adesea le face sa fie impetuoase si chiar nesabuite. Extrovertitul nativ din Berbec traieste clipa, uitand ca actualul buget satisfacator se poate modifica in orice moment. Anul 2014 le va aduce acestor nativi multe provocari, mai ales legate de bani. Un inceput de an echilibrat va aduce fonduri suplimentare, care cu siguranta le vor fi de folos in vacanta de vara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Taur (20 aprilie – 22 mai)

Nimanui nu-i plac mai mult cumparaturile decat nativilor din Taur. Pasiunea pentru acumularea de lucruri si tendinta de a consuma excesiv ii poate face pe cei din zodia Taur, mai ales pe cei nascuti in aprilie, sa intre in datorii inutile. Pentru a se proteja impotriva problemelor financiare ar trebui sa-si analizeze propriile cheltuieli si sa puna la punct un plan de economisire in Noul An. La sfarsitul lui 2014, nativii din Taur ar putea face o calatorie catre o destinatie mult visata – poate datorita unei mai chibzuite administrari a banilor?

Gemeni (23 mai – 21 iunie)

Sociabilii Gemeni cheltuiesc bani cu usurinta. Cheltuielile semnificative merg mana in mana cu o viata sociala efervescenta, cu numeroase intalniri, cheltuieli pe care nativii din Gemeni nu si le pot permite. Acest comportament este o invitatie pentru datorii si li se intampla Gemenilor in mod frecvent. O suma aditionala de bani va sosi in luna iunie, astfel, inainte de a da startul la sezonul de gratare cu prietenii, Gemenii merita sa se gandeasca la un mod de a cheltui rational. Este o mare oportunitate pentru a incepe sa economiseasca!

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Horoscop, Univers via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri