12:01, 20 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop

Anul Calului de Lemn va a duce cu sine o energie unica. Va fi o energie jucausa, intensa, benefica iubirii, in general! Fiecare dintre noi putem profita, ne putem lasa purtati de valul iubirii sincere. Dar sa vedem care sunt cele mai norocoase zodii in Dragoste, in anul 2014, anul Calului de lemn.

Iepure:

Esti in semnul chinezesc Iepure, daca te-ai nascut in acesti ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Se anunta un an incendiar pentru cei nascuti zodia Iepure in acest an al Calului de Lemn. In ceea ce ii priveste pe iepuri, relatiile lor de iubire si in general relatiile cu ceilalti sunt pe un fagas optimist. Daca te afli in cautarea iubirii, cel mai probabil o vei gasi in anul Calului de lemn, 2014! De asemenea, este un an foarte bun pentru conexiuni sociale. Vei straluci, te vei simti popular/a si in centrul atentiei in acest an, pentru ca exista o compatibilitatea maxima intre energia calului si energia iepurelui, in astrologia chinezeasca. Si prieteniile se vor lega foarte usor pentru tine, relatia cu familia si toti cei dragi, de asemenea.

Daca esti intr-o relatie si indragostit/a, e timpul sa te adancesti mai mult in aceasta relatie, e anul cand puteti construi si cand va veti putea simti impliniti impreuna. Si daca esti casatorit/a si va doriti un copil, acesta este un an foarte bun pentru indeplinirea acestui vis.

Citeste si:
Horoscop lunar complet: Horoscopul Octombrie 2020 pentru toate...
Horoscop lunar complet:...

Foto homepage: Shutterstock.com; China, cultura chineza

Citeste si:
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei...
Echinocțiul de toamnă 2020 –...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri