Anul Calului de Lemn va a duce cu sine o energie unica. Va fi o energie jucausa, intensa, benefica iubirii, in general! Fiecare dintre noi putem profita, ne putem lasa purtati de valul iubirii sincere. Dar sa vedem care sunt cele mai norocoase zodii in Dragoste, in anul 2014, anul Calului de lemn.

Sarpe

Te-ai nascut sub semnul zodiacal chinezesc Sarpe, daca anul nasterii tale este unul dintre acestia: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Pe cei nascuti sub aceasta zodie chinezeasca ii asteapta un an excelent din punct de vedere romantic! O stea norocoasa va surade. Energia Sarpelui este in mare compatibilitate cu cea a Calului de Lemn. Daca nu esti intr-o relatie in acest moment, este timpul sa iesi din carapacea ta si sa te angrenezi mai mult in relatii sociale. Distreaza-te, simte-te bine alaturi de prieteni si familie. Cu siguranata un suflet frumos va aparea in viata ta anul acesta.

Daca esti in Zodia chinezeasca a Sarpelui si esti intr-o relatie, ai incredere in sentimentele tale, in energia care exista intre voi. Veti reusi sa adanciti legatura voastra si sa va descoperiti in moduri pe care nu le-ati mai gasit pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Bucurati-va dragi nativi in Zodia Chinezeasca a Sarpelui, de toate darurile lui 2014!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri