Anul acesta misiunea fiecarei zodii este sa se adapteze intr-un mod profitabil la schimbarile impuse de neintrerupta inclestare a titanilor astrali.

Anul 2014 - sub semnul schimbarii: eliminarea preocuparilor invechite si inutile; legi noi legate de subiecte controversate; cautarea echilibrului cu mjloace ambitioase si agresive.

Anul acesta misiunea fiecarei zodii este sa se adapteze intr-un mod profitabil la schimbarile impuse de neintrerupta inclestare a titanilor astrali. Autoarea prezinta contextul astrologic detaliat pentru fiecare zodie in parte, insotit de sfaturi valoroase pentru a adopta cea mai buna atitudine in domeniile fundamentale ale vietii.

Pentru fiecare zodie exista momente favorabile si nefavorabile, care sunt specificate luna de luna, odata cu avertismentele utile pentru a sti la ce va puteti astepta din punctul de vedere al relatiilor de cuplu, al profesiei si carierei, al situatiei financiare, al evenimentelor speciale etc.

Tabelele de activitati din domenii diverse marcheaza momentele ideale pentru schimbarea locului de munca, inceperea unui curs, adoptarea unui nou look, inceperea unei noi povesti de dragoste sau sfarsirea unei relatii, plecarea in vacanta sau alegerea unui domeniu nou de interes.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Cele mai bune actiuni „spontane“ sunt anticipate si gandite din timp, iar cei care urmeaza sfaturile astrologice stiu sa fie mereu pe faza.

Carte aparuta la editura Meteor Press

Autor: Kim Rogers-Gallagher


Carte disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Astrologie 2014via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri