Ziua de astazi intoarce foaia intr-un mod benefic si ne dezvaluie cea de-a II-a zi a saptamanii dintr-o perspectiva mai optimista, mai norocoasa si mai favorabila. Descopera care este gandul bun al zilei de Marti pentru zodia ta!

Chiar daca exista numeroase superstitii legate de ziua de marti si mai toate asociate cu ideea de ghinion si de 'ceasuri rele', iata ca ziua de astazi, marti 26 noiembrie 2013, intoarce foaia intr-un mod benefic si ne dezvaluie cea de-a II-a zi a saptamanii dintr-o perspectiva mai optimista, mai norocoasa si mai favorabila. Descopera care este gandul bun al zilei de Marti pentru zodia ta!

Gandul bun de Marti pentru Berbec

Norocul este 100% de partea ta astazi. Trebuie doar sa inchizi ochii pentru o secunda si sa crezi in karma ta norocoasa. Da, astazi universul iti zambeste chiar tie. Atingi culmi pe care nu le-ai mai atins pana acum si te simti mandra de ceea ce ai realizat prin fortele proprii. O zi de marti in care pentru tine succesul inseamna adaptare…

Gandul bun de Marti pentru Taur

Te astepta o zi plina de optimism, voie buna si speranta. Mai ales pentru sufletul tau... Daca te aflai in incurcatura sau intr-o situatie in care nu mai vedeai nicio iesire, o persoana draga iti poate da un sfat salvator, transformandu-se cu usurinta in ingerul tau pazitor. Cu mult curaj, azi faci multi pasi inainte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gandul bun de Marti pentru Gemeni

Nu-ti trebuie mult astazi ca sa fii fericita. Cauti dragostea cu lumanarea si te gandesti de ce nu o mai re(gasesti) ca altadata. De ce? A fi indragostit in relatiile pe termen lung inseamna a reusi sa ramai indragostit. Astazi gesturile valoreaza enorm in dragoste. Conteaza si sa le vezi, dar si sa le faci. Oricum ar fi, succes :)!

Gandul bun de Marti pentru Rac

Ziua poate incepe cu un hop sau un mic impediment, dar se termina in mod sigur atat de frumos… Tot raul se sparge astazi si se transforma in noroc. Toate actiunile pe care le-ai fi crezut esuate se dovedesc la finalul zilei a-ti fi prielnice. Gandirea pozitiva face minuni, iar rasul alunga orice tensiune. Uite asa atragi lucrurile buna intr-o zi de marti!

Foto int Indicator Marti via Shutterstock

Foto homepage: Astrograma via Shutterstock

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri