12:11, 21 Noiembrie 2013 publicat în Horoscop

2014... Din punct de vedere numerologic, 2014 este un an pus sub semnul simbolisticii numarului 7. 7 este ganditorul si cautatorul. Va fi un an al introspectiunii pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare altfel. Vom fi provocati sa ne largim orizonturile. Sa cautam mai adanc in adancul nostru dar si in jurul nostru. Unele dintre zodii sunt mai favorizate decat celelalte, bucurandu-se de alintul unui an mult mai favorabil.

Cele mai norocoase zodii in 2014

Fecioara

Foto: Shutterstock.com, femeie frumoasa, desen, Fecioara

Anul 2014 se anunta unul foarte bun pentru fecioare, un an excelent din toate punctele de vedere.
Anul acesta, doua semmne de foc Uranus in Berbec la inceputul anului si Jupiter in Leu, spre sfarsitul lui 2014 iti vor aduce multa energie si vor actiona ca tie sa iti fie bine in 2014.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Va fi un an in care vei reusi sa te descoperi mai mult pe tine in fata celorlalti si cand a fi tu insuti va fi mai reconfortant ca niciodata. Va fi un an al legaturilor puternice de prietenie si de iubire, un an in care iti vei consolida relatiile si te vei simti mai implinit/a.

Vei comunica mult mai usor, vei avea mai multa indrazneala de a visa si de a-ti indeplini visurile cele mai arzatoare. Usile ti se vor deschide cu usurinta, pe masura ce capeti mai mult curaj si incredere de sine. Cu Uranus in zodia Berbecului reusesti sa comunici mult mai usor cu cei apropiati – familie, prieteni si sa ii vezi intr-o lumina pozitiva.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...

Foto: Shutterstock.com; Horoscop 2014


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri