Unghiurile pe care plantele si Soarele sau Luna le formeaza la un moment dat pe parcursul anului pot avea o influenta puternica pentru fiecare nativ. De aceea, am determinat care este cea mai buna luna din 2014 pentru fiecare semn zodiacal.

Sursa: kudika.ro

Berbec

Luna favorabila: iunie

Cea mai buna perioada pentru zodia ta in 2014 va fi vara, in special la inceputul acesteia. Relatiile de familie vor fi foarte stranse si vei primi un ajutor nesperat din partea unei rude. Prin intermediul oamenilor apropiati, vei avea sansa sa cunosti o persoana noua cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie.

Daca nu ai inca o relatie, aceasta ar putea fi marea ta sansa pentru a-ti gasi sufletul pereche.
Pentru cei care si-au gasit jumatatea, iunie 2014 va fi o perioada in care va veti reevalua legatura si puteti lua o hotarare majora. Este momentul unei schimbari de proportii.

Taur

Luna favorabila: decembrie

Desi vei avea un an foarte bun, cel mai prielnic moment pentru tine vine la sfarsitul lui 2014. Vei gasi timp pentru introspectie si vei lua decizii majore care iti pot schimba cursul vietii pentru totdeauna. Insa trebuie sa fii foarte atent in ceea ce priveste relatia ta amoroasa pentru ca vei fi pus in fata unei alegeri dificile. De aceea, momentele de analiza te vor ajuta sa iti pui gandurile in ordine.

Venus, patroana ta, iti va trimite energie pozitiva insa nu poate sa ia hotarari in locul tau. De aceea, trebuie sa ai curajul sa iti asumi responsabilitatea pentru ca vei avea doar de castigat.

Gemeni

Luna favorabila: martie

Aceasta va fi cea mai buna perioada pentru tine deoarece Marte intra in faza retrograda si formeaza un trigon cu protectorul tau, Mercur. De aceea, vei primi foarte multa energie si iti vei finaliza proiecte la care visezi de multa vreme. Esti plin de entuziasm si ii vei molipsi pe toti cei din jurul tau. De asemenea, iti vei impune cu tarie punctele de vedere si ai multa putere de convingere.

Marte retrograd in aceasta perioada iti asigura un parcurs lin, fara piedici sau conflicte. De aceea, trebuie sa muncesti foarte mult in martie iar restul anului vei putea culege roadele eforturilor depuse.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri