Ziua de astazi intoarce foaia intr-un mod benefic si ne dezvaluie cea de-a II-a zi a saptamanii dintr-o perspectiva mai optimista, mai norocoasa si mai favorabila. Descopera care este gandul bun al zilei de Marti pentru zodia ta!

Gandul bun de Marti pentru Leu

Exista un loc aparte de unde iti extragi linistea si pacea de care ai atat de multa nevoie: familia. Realizezi spre seara ca timpul petrecut alaturi de cei dragi este cel mai bun medicament pentru sufletul tau. Ei sunt cei care te fac sa apreciezi viata si sa vezi partea plina a paharului. Te simti pur si simplu norocoasa si fericita ca ii ai alaturi.

Gandul bun de Marti pentru Fecioara

Norocul vine astazi facand lucrurile care iti plac cel mai mult. Astazi te iubesti in primul rand pe tine. Trateaza-te regeste asa cum ii tratezi si pe ceilalti si rasfata-te cu cele mai bune si frumoase ganduri de dragoste. Reinnoieste legatura cu tine insati si vei reinnoi si legatura ta cu ceilalti.

Gandul bun de Marti pentru Balanta

Astazi esti omul potrivit la locul potrivit, iar totul merge si se intampla de la sine, fara sa fortezi in niciun fel lucrurile. Ajutorul pe care l-ai acordat in urma cu putin timp unui prieten drag se intoarce inzecit la tine. In plus, o veste buna legata de partenerul tau de viata te face sa plutesti pe aripi de fericire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gandul bun de Marti pentru Scorpion

Un drum lung pe care il ai de facut iti solicita toate resursele de care dispui, dar in egala masura iti ofera recompense pe masura. Satisfactia ta interioara este imensa si simti ca te afli pe drumul cel bun in atingerea telurilor propuse. Te simti binecuvantata de Dumnezeu in aceasta zi de marti.


Foto int: Zodiac via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri