Ziua de astazi intoarce foaia intr-un mod benefic si ne dezvaluie cea de-a II-a zi a saptamanii dintr-o perspectiva mai optimista, mai norocoasa si mai favorabila. Descopera care este gandul bun al zilei de Marti pentru zodia ta!

Gandul bun de Marti pentru Sagetator

Astazi este momentul ideal pentru a iesi cu fruntea sus dintr-o situatie dificila, fara a fi nevoita sa faci compromisuri si fara sa faci rabat de la crezurile personale. Lasa-te ghidata de vocea interioara si asculta-ti ratiunea, dar mai ales instinctele.

Gandul bun de Marti pentru Capricorn

Iata un gand care astazi iti va da de gandit: ia lucrurile ca atare, fix asa cum sunt ele! Nu mai incerca atat de tare sa schimbi lumea si pe cei din jurul tau, ci incearca sa schimbi la tine insati acele aspecte care te nemultumesc. Secretele benefice ale zilei de astazi sunt autoacceptarea si autotransformarea.

Gandul bun de Marti pentru Varsator

Prietenia este calea care aduce astazi speranta in sufletul tau. Un gand bun venit din partea unei persoane care nu se afla langa tine fizic te face sa gasesti solutia vietii tale. Iar daca ai invatat ceva la sfarsitul zilei de la cei apropiati, nu uita ca maine sa dai la randul tau mai departe.

Gandul bun de Marti pentru Pesti

Astazi ai tendinta sa acorzi mai multa importanta banilor si aspectului material decat ti-ai dori, insa norocul este de partea ta in acest domeniu. Chestiunile legate de hartii si documente sau de schimbarea domiciliului se cer rezolvate cu imperiozitate. Astazi este momentul oportun. Maine vei fi mai libera si te vei putea si la aspectul spiritual al vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri