Intregul univers si natura inconjuratoare ne influenteaza vietile, dar cel mai important este sa stim ca, in ciuda predictiilor, noi suntem cei care avem propria soarta in maini. Se apropie noul an, iar noi privim cu multa curiozitate, dar si cu optimism, inspre viitor.

Berbec

Anul 2014 va fi unul foarte dinamic pentru nativii din zodia Berbec, din toate punctele de vedere. Va fi un an plin de evenimente. S-ar putea sa te confrunti cu numeroase presiuni. Anul 2014 se va dovedi unul provocator pentru voi inca de la inceput, dar lucrurile vor incepe sa apara intr-o perspectiva mai buna incepand cu luna lui Martie 2014.

Taur

Taurii vor avea un an 2014 bun.Se va dovedi a fi o continuare a succesului profesional si relational din anul 2013. Nativii din aceasta zodie vor trebui i8nsa sa faca fata unor provocari mai ales in zona romantica, in a doua parte a anului urmator.

Gemeni

Si nativii din zodia Gemeni vor avea parte de un an 2014 provocator ce le va oferi numeroase posibilitati de a se dezvolta si de a invata lucruri noi. La inceputul anului este posibil sa experimentati evenimente negative, dar totul va lua o turnura pozitiva incepand cu luna Iulie a a anului urmator. Si din punct de vedere financiar veti inregistra succese notabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Foto: Shutterstock.com; zodiac, zodii, horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri