Daca vreti sa stiti ce va rezerva 2014 in materie de sanatate, dragoste, cariera sau ce cadou sa oferiti in functie de zodia persoanei iubite, va asteptam pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta pe 30 noimebrie si 1 decembrie, in Centrul Vechi (Old City Pub), intre orele 12:00 – 19: 00, accesul fiind gratuit.

Comunicat de presa

Datorita succesului primei editii si al feedback-ului pozitiv atat din partea colaboratorilor, cat si a presei, pasionatii de astrologie si nu numai sunt invitati la primul Targ de Astrologie din Centrul Vechi, pentru a intra in contact direct cu cei mai buni astrologi, numerologi si specialisti in acest domeniu.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta dupa cerintele feng shui-ului şi vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

Va fi un eveniment unic, care se va desfasura intr-o noua locatie menita sa atraga atat puplicul avizat, dar, in special, pe cel care inca nu are curajul sa se avante in mistica lume a astrologiei. Zodiac Café este primul targ de astrologie din Centrul Vechi, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Evenimentul este promovat si sustinut de: Revista AstroGlob, Romania FengShui, Aimee.ro, Calendarevenimente.ro, Ziarul Ring, SensoTV, Bucuresti FM, 121.ro, Eva.ro, Port.ro, Kudika.ro, Divahair.ro, Old City Pub, Magazin Ezoteric Mistique Tortoise, precum si de alte reviste de specialitate. Pentru mai multe detalii:  https://www.facebook.com/Zodiak.Cafe .

Foto fr si main: By igorstevanovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri