24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Mesteacan (24 decembrie – 20 ianuarie) - INVINGATORUL

Daca te-ai nascut in aceasta perioada, inseamna ca energia mesteacanului te reprezinta. Esti o persoana zeloasa, ambitioasa. Iti doresti mereu sa atingi absolutul sa performezi la cele mai inalte standard ale tale. Esti o persoana cu orizonturi largi si aspiratii inalte. O persoana inteligenta, care iubeste sa se inconjoare de oameni inteligenti care au acelas elan.

Druizii au atribuit oamenilor nascuti in aceasta perioada semnul mesteacanului. Este o perioada a intunericului, o perioada cand cautam lumina. De aceea nu esti o persoana care se resemneaza prea usor. Esti un lider innascut, o persoana in care ceilalti pot avea mare incredere. In conexiune cu latura ta sensibila, devii o persoana emotionala, poetica. Ai o energie care cu adevarat fascineaza.

Foto: Shutterstock.com, padure, padure de mesteceni, mesteacan

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorus de munte (21 ianuarie – 17 februarie) - GANDITORUL

In zodiacul celtic, persoanele nascute in aceasta perioada sunt recunoscute ca fiind filosofii, cei care au o ganidre profunda, sensibila. Daca si tu esti influentat de energia acestui copacel inseamna ca ai o minte vizionara, idei marete. Gandurile tale sunt originale si creative. Atat de diferite sunt de norma generala, incat pari uneori de neinteles.

Esti o persoana sensibila, ai puterea de a-i influenta pe ceilalti si de a aduce noul in viata lor. Datorita oamenilor nascuti in aceasta perioada, lumea se bucura de perspective unice, revelatoare.

Foto: Shutterstock.com, padure


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri