23 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 42 share-uri

Cine sunt cei 3 barbati zgarie-branza ai horoscopului? Descopera care sunt cele 3 zodii care gandesc mare atunci cand vine vorba de dragoste, insa mic atunci cand vine vorba de bani.

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este cu siguranta un barbat puternic, orgolios si protector cu persoana iubita. Nimeni nu ii neaga calitatile sale de lider, de bun organizator sau pe acelea de a-si asigura un trai confortabil si decent. Lucrurile se schimba insa putin atunci cand vine vorba de felul in care intelege bugetul in comun sau de viata in doi. Desi este usor misogin, considerandu-se deasupra femeii, lucrurile se schimba radical atunci cand in discutie apar banii. Dintr-o data, femeia devine brusc egala cu barbatul si trebuie in aceeasi masura sa isi castige existenta si sa contribuie la cheltuielile comune. Barbatul Berbec este zgarcit. Vrea calitate la pretul cel mai redus. Vrea sa serveasca o cina buna intr-un restaurant cat mai ieftin. Vrea pentru partenera sa un cadou opulent, care sa epateze, insa nu investeste in el pe masura posibilitatilor sale financiare. Iar daca o face, o face cu inima indoita, gandindu-se la gaura din bugetul personal si la cum sa ii puna cat mai repede la loc.

Barbatul Fecioara

Fecioara este una din zodiile extrem de precaute si cumpatate cand vine vorba de bani. Nu are harul de a face bani din piatra seaca si ii castiga greu. Ii cheltuieste de aceea cu precautie si cumpaneste bine fiecare banut. Nu investeste in lucruri care i se par inutile, despre care considera ca s-ar putea descurca la fel de bine si fara.

Replica preferata a barbatului Fecioara este aceea ca nu ii place sa arunce banii pe fereastra atunci cand acestia abia intra pe usa. Atentia lui fata de partenera se manifesta mai mult la nivel emotional, uitand ca uneori gesturile si cadourile marunte pot insenina ziua unei femei la fel de mult ca o imbratisare. Barbatul Fecioara uita ca dragostea trece si prin stomac si prefera sa aiba langa el o partenera independenta financiar. Nu doreste ca ea sa ii ceara sprijinul in aceasta privinta sau ca el sa se simta obligat sa o intretina financiar.

Barbatul Leu

Leul este una dintre cele mai abile si capabile zodii masculine din horoscop atunci cand vine vorba de a investi cu cap in chestiuni financiare. Se pricepe mai bine ca oricine sa faca bani si se pricepe cum sa ii scoata chiar si din piatra seaca. Poate pentru ca munceste din greu pentru ei, pune mai mult decat oricine pret pe importanta banului. Orgolios si vanitos din fire, ii place sa se rasfete si este generos mai ales atunci cand vine vorba de propriile preferinte. Leul nu face rabat de la calitate, lucruri scumpe si rasfat atunci cand vine vorba de propria persoana. Nu isi refusa siesi niciun moft. Lucrurile se schimba insa radical atunci cand vine vorba de cea cu care trebuie sa isi imparta viata. Subit, lucrurile se schimba si banii par dintr-o data a se duce pe apa sambetei. Brusc, banii nu mai sunt deloc suficienti, traim in vremuri de criza, apare in peisaj cumpatarea. Replica lui cand vine vorba de dorintele si necesitatile partenerei? De ce sa risipesti cand poti sa reciclezi sau sa cumperi lucruri mai ieftine, desi nu la aceeasi calitate?

Foto homepage: Om de afaceri, portofel gol_Shutterstock

Foto int: Bani barbat_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri