Dragoste? Bani? Poate un nou job? Esti curioasa sa descoperi de pe acum ce te asteapta in 2014? Chiar daca mai sunt cateva luni bune ce ne despart de 2014, iti propunem sa arunci un ochi peste previziunile horoscopului italian pentru a vedea ce iti rezerva anul urmator

Horoscop italian 2014 pentru cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 (Tipologia A)

Pentru nativii ce sunt nascuti in aceste zile, 2014 va fi un an mult mai bun decat 2013, dar si provocator in aceeasi masura. Se anunta schimbari in ceea ce priveste stilul de viata, dar si schimbari pe plan profesional. Este foarte posibil ca natura responsabilitatilor tale pe plan personal sa se schimbe, la fel si prioritatile. Trebuie sa te asiguri ca starea ta de sanatate nu va fi afectata asa ca planifica-ti din timp lucrurile pe care le ai de rezolvat si rezolva-le sistematic.

Foto 2014_Shutterstock

Multe din relatiile nativilor care debuteaza in acest an vor evolua cu viteza fulgerului, finalizandu-se in multe dintre cazuri, chiar in cursul aceluiasi an, prin casatorie. Anul 2014 aduce si o imbunatatire a relatiilor voastre sociale ceea ce presupune pentru nativii singuri sanse considerabile de a-si intalni sufletul pereche. Schimbari spectaculoase se anunta si in cariera. Indiferent ca iti schimbi jobul, te indrepti catre un domeniu total necunoscut sau esti investita cu o alta functie, intri intr-o etapa noua in care cantitatea de informatii noi este coplesitoare. Este o etapa prolifica si benefica din viata ta profesionala care iti va aduce pe langa satisfactie, si mai multi bani.

Horoscop italian 2014 pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 (Tipologia A)

Pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27, 2014 se doreste a fi un an benefic mai ales din punct de vedere material. Restante financiare, datorii mai vechi, posibilitatea de a achizitiona o locuinta sau de a gasi un job mai bine platit… problemele financiare care va framantau de mult timp par ca isi gasesc acum rezolvarea mult asteptata.

Pe plan personal, primele luni ale anului promit pentru cei implicati intr-o relatie o perioada intensa de dragoste si romantism. Acestor luni le urmeaza o perioada lunga si armonioasa de pace si intelegere. Micile neintelegeri care apar sunt temporare si cauzate de deciziile in doi pe care sunteti nevoiti sa le luati anul acesta si care sunt extrem de importante pentru statutul viitor al relatiei. Pe plan profesional, 2014 va fi anul care va avantaja mult parteneriatele si va solicita deopotriva mai mult efort si mai multa munca din partea ta.

Foto homepage: Anul Nou 2014


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri