Dragoste? Bani? Poate un nou job? Esti curioasa sa descoperi de pe acum ce te asteapta in 2014? Chiar daca mai sunt cateva luni bune ce ne despart de 2014, iti propunem sa arunci un ochi peste previziunile horoscopului italian pentru a vedea ce iti rezerva anul urmator

Horoscop italian 2014 pentru cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 (Tipologia C3)

Un an plin de evenimente familiale, dar si un an incarcat care iti va solicita toate resursele de energie. 2014 va fi un an norocos pentru acesti nativi, reusind sa rezolve cu succes chestiuni ce tin de loc (precum gasirea unei scoli bune pentru cei mici, mutarea intr-o noua locuinta, adaptarea intr-un alt oras). Va fi dificil sa gasesti echilibrul intre responsabilitatile familiale si cele profesionale, insa cu putina organizare si tact le vei gestiona cu usurinta.

Foto Masca de Carnaval_Shutterstock

Chiar daca financiar 2014 va fi solicitant si va trebui sa apelezi la toate economiile tale, din punct de vedere al realizarilor va fi un an satisfacator. Totodata, 2014 va fi un an de bun augur si pentru nativii care pun bazelor unor proiecte. Pe plan profesional, promovarile si maririle de salariu devin o realitate catre sfarsitul anului. Chiar daca sunteti preocupati de alte lucruri, dragostea poate deveni o realitate in luni august-octombrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Horoscop italian 2014 pentru cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 (Tipologia D4)

Poti spune despre 2014 ca este oricum, insa nu si un an monoton. Pentru acesti nativi, 2014 va fi un an activ si dinamic, un an al calatoriilor, al experientelor si al descoperirii de sine. Acest an plin iti va reda cu siguranta pofta de viata si te va face sa vezi partea plina a paharului. Este perfect pentru a-ti alinia planurile, a trage linii si a adauga altele noi pe lista.

Calatoriile reprezinta cuvantul cheie al anului si prin intermediul lor iti poti gasi sufletul pereche. In cazul multor nativi, dragostea poate veni pe meleaguri straine. Chiar daca se anunta a fi un an frumos, cheltuielile vor fi pe masura. Atentie la felul in care iti gestionezi banii ori altfel s-ar putea sa fii nevoita sa imprumuti de la cunostinte pentru a-ti implini visurile. Fa economii in momentul in care veniturile tale sunt mai mari. Sanatatea este si ea in ton cu anul si nu iti face deloc batai de cap.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri