Unii se impac, altii se iubesc, se indragostesc, se reindragostesc, se casatoresc sau se pregatesc de nunta. Descopera are sunt cele 5 zodii norocoase in ale dragostei in luna Septembrie, luna lui Rapciune!

Taur - Calatorie de iubire si descoperire

O luna incantatoare din punct de vedere emotional este prevazuta pentru nativii Taur in luna lui Rapciune. Septembrie este o luna deosebita care le incalzeste armonios inima, facandu-i sa traiasca iubirea la fel de exact si intens ca la inceputurile relatiei. Mai mult, Taurii au in plan in scurt timp o calatorie alaturi de persoana iubita, o calatorie de iubire, descoperire si redescoperire pe care si-o doresc mult si care va fi decisiva pentru traseul viitor al relatiei lor. Relatia lor de iubire a evoluat lent in ultima perioada, poate prea lent, punand la indoiala rabdarea Taurilor, dar si rezistenta si durabilitatea relatiei. Nativii care au reusit sa depaseasca toate aceste obstacole merg mai departe cu fruntea sus in una din cele mai frumoase si promitatoare etape ale vietii lor. Pot visa din nou, cu cea mai mare incredere, la iubirea pe care si-o doreau. In sfarsit, pare ca totul intra intr-o stare de normalitate ce implica ritmul pasnic pe care si-l doreau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara - Cea mai romantica intalnire a vietii tale

Poate ca iti este greu sa vizualizezi sau sa iti imaginezi inca de pe acum clipele de fericire si aripile de indragostire care iti cresc in luna lui septembrie. Era ultima luna din an si ultimele momente in care te-ai fi asteptat sa te indragostesti. De fapt, nu mai sperai de mult sa dai nas in nas cu mama tuturor povestilor de dragoste. Asteapta-te insa la o rasturnare de situatie spectaculoasa caci astrele au ac pana si de cojocul celor care renunta la ultimele lor sperante. Aventura, pasiune, fluturi in stomac, fluturi in aer, cele mai romantice intalniri din viata ta, cele mai savuroase conversatii pe care le-ai avut cu cineva, nopti nedormite, insa fericite… septembrie iti promite aceste lucruri din punct de vedere astral. Este extrem de important sa renunti in aceasta perioada la obiceiurile de autoizolare si sa spui “da” iubirii indiferent de locul din care o sa-ti zambeasca.

Pesti - Iubiti si traiti!

Framantarile si nelinistile nativilor Pesti prinsi de mult timp (prea mult timp) in panza cautarilor si a indoielilor iau sfarsit odata cu venirea primei luni a toamnei. Este aproape imposibil, daca nu chiar imposibil, sa nu profitati de circumstantele astrale favorabile care va aduc mana in mana cu iubirea vietii voastre si sa le lasati sa treaca pe langa voi. Nici nu trebuie sa faceti nimic special pentru ca lucrurile sa se intample… Dar trebuie ca atunci cand se intampla sa le acceptati ca atare, fara a le nega cu scepticism. Iubiti, iubiti si iar iubiti! Fara teama, fara retineri, fara a va uita inainte si inapoi. Iubiti ca sa traiti fiindca zilele lui septembrie lui sansele vietii voastre, zile de care o sa va amintiti cu emotie intreaga voastra viata.

Foto interior: Fecioara_Shutterstock

Foto homepage: Roata astrologica_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri