2 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 32 share-uri

Descopera ce zodie esti in horoscopul grecesc, un horoscop ce are in vedere zeitatile elene si figurile mitologice ale Olimpului!

Fiecare zodie este guvernata de o planeta iar asa cum stiti, astrele ceresti au fost botezate dupa numele marilor zeitati din panteonul roman. Insa intemeietorii Cetatii Eterne aveau origini elene, prin urmare si mitologia lor este orginara din legendele marelui Olimp.

Dupa caderea Troiei, varul regelui Priam, tanarul Enea, sub indrumarea zeilor, a strans o ceata de oameni loiali si a fugit spre Italia actuala. Mai tarziu, o descendenta a sa, Rhea Silvia, avea sa devina mama gemenilor Remus si Romulus.

Berbec → Zeitate: Ares

Planeta: Marte

Foto Zeita Grecia_Shutterstock

Nativii in Berbec sunt temerari si nu le lipseste curajul. Actioneaza impulsiv si pot fi uneori foarte agresivi. Viata este o competitie pentru ei si de cele mai multe ori, exceleaza in domeniile in care activeaza. Ei sunt guvernati de Ares, zeul grec al razboiului sangeros si nedrept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

El este unul dintre12 olimpieni slaviti in toata Grecia. Cu toate acestea, atat oamenii cat si zeii se temeau de el si de caracterul sau impulsiv. Ares este fiul lui Zeus din casatoria cu Hera iar regele zeilor era foarte mandru de coplesitoarea forta vitala a fiului sau. La fel ca Berbecii, zeul razboiului are o fire impetuoasa insa isi planifica fiecare miscare cu foarte multa minutiozitate.

Din caracterul sau, Berbecii au imprumutat rezistenta psihica si inteligenta ascutita. Sunt foarte impulsivi uneori, insa atunci cand ajung in situatii extreme, te vor surprinde cu sangele lor rece. Au tendinta sa fie malitiosi atunci cand se simt incoltiti iar arma lor preferata este sarcasmul.

Taur → Zeitate: Afrodita

Planeta: Venus

In mitologia greaca, Afrodita este zeita dragostei, a frumusetei, a placerii si a fertilitatii. Ea este fiica Cerului, nascuta din spuma marii. Atunci cand Cronos si-a ucis tatal, el i-a taiat organele genitale si i le-a aruncat in mare. Din acel loc s-a intrupat ea, zeita fara cusur fizic.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

De teama ca perfectiunea ei va duce la un razboi intre zei pentru mana sa, Zeus i-a harazit-o de soata lui Hefaistos, mesterul fierar al olimpienilor. Cu toate acestea, Afrodita a avut numerosi iubiti, atat de origine divina cat si pamanteana. Din legatura sa amoroasa cu Ares s-a nascut Eros, cunoscut la romani sub numele de Cupidon.

Taurii au imprumutat de la Afrodita dragostea pentru frumos, precum si infatisarea placuta. Aparitia lor fizica este intotdeauna pusa la punct si stiu cat de mult conteaza primele impresii. Spre deosebire de patroana lor, atunci cand se indragostesc, au obiceiul sa ramana fideli.

Pentru a afla mai multe si despre celelalte zodii, citeste articolul integral pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri