Unii se impac, altii se iubesc, se indragostesc, se reindragostesc, se casatoresc sau se pregatesc de nunta. Descopera are sunt cele 5 zodii norocoase in ale dragostei in luna Septembrie, luna lui Rapciune!

Varsator - Schimbare magica

Schimbarea este cuvantul magic care defineste perioada prin care trec Varsatorii din punct de vedere emotional in luna lui septembrie… Va fi o luna bulversanta si plina, este adevarat, poate prea agitata si prea incarcata de evenimente chiar si pentru cineva nascut sub semnul neastamparului precum este Varsatorul. Chiar daca nu mai dadeati nicio sansa dragostei viata, descoperiti cu uimire ca destinul va joaca feste. Si in ce fel va joaca feste… Chiar daca acesti nativi isi doresc in aceasta perioada liniste si relaxare, poate un concediu departe de ochii si de gura lumii, septembrie aduce exact opusul. Septembrie aduce pentru acesti nativi comunicare, socializare, atat in relatiile de dragoste, cat si in relatiile pe care cuplul Varsator – X le desfasoara cu cei din jur. Nu este un lucru rau, ba chiar benefic pentru Varsatori, o etapa fireasca si necesara in relatia voastra care va aduce armonie intre voi prin conectarea relatiei la sursa puternica a exteriorului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion - Se tes planuri de viitor si de nunta...

Foto Scorpion_Shutterstock

Relatia ta de dragoste se va afla intr-o dispozitie de zile mari in prima luna a toamnei 2013. Este o perioada nespus de frumoasa incarcata pozitiv din punct de vedere energetic si aducatoare de armonie, intelegere si iubire. Tensiunile si micile neintelegeri din lunile anterioare raman in trecut. Pulsul iubirii pentru cuplurile in care este implicat un Scorpion este unul ridicat. Pe langa relaxarea si echilibrul perfect care s-a creat intre noi, septembrie vine la pachet si cu planuri de viitor. Este momentul in care fie decideti sa treceti la etapa urmatoare a relatiei voastre, fie incepeti deja sa teseti planuri de viitor si chiar sa planificati nunta in cele mai mici detalii. Mai mult, unii Scorpioni au in vedere chiar si aducerea pe lume a unui copil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri