Luna lui Cuptor ne intampina cu maxime de temperatura atat in atmosfera, cat si in relatia de dragoste. Descopera mai jos ce ti-au rezervat Zeii Iubirii pentru cea mai infocata luna din an!

In plus, pentru aproape toata luna iulie 2013, Soarele iti lumineaza sfera idealurilor, a prieteniei si a comunicarii entuziaste cu ceilalti.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Balanta

Prezenta planetei Marte in casa ta 9 iti promite o luna iulie 2013 plina de aventura, entuziasm, momente de explorare si idealuri impartasite. Acum este momentul ideal pentru orice tip de escapada romantica, pentru discutiile indelungate sub clar de luna sau pentru impartasirea viziunilor comune.

In plus, Venus din casa ta 11 te indeamna sa iesi in lume, sa socializezi si sa te bucuri din plin de frumusetea prieteniei. Implicarea alaturi de iubitul tau in diverse activitati sociale iti va aduce cea mai mare implinire in luna iulie, ajutandu-te sa sporesti gradul de confort si de intimitatea in relatie.

Foto@Depositphotos.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Scorpion

Pentru nativele din Scorpion, luna iulie 2013 deschide o perioada plina de implinire pe plan sentimental. Marele Benefic, Jupiter, sustine sectorul placerilor amoroase, realizand conjuncturi favorabile atat cu Neptun, cat si cu Saturn. Visarea si romantismul vor fi la ordinea zilei, insa inteleptul Saturn te ajuta sa nu te pierzi cu totul in fantezii si sa-ti creezi baze solide in iubire.

In plus, Venus din Leu incurajeaza, in iulie 2013, exprimarea deschisa si grandioasa a dragostei. Prin urmare, fii pregatita sa-ti rasfeti iubitul si sa fii rasfatata la randul tau cu cele mai speciale cadouri si gesturi de iubire.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Sagetator

Foto@Shutterstock.com

Pentru nativele din Sagetator, prezenta lui Mercur retrograd in casa lor 8 reprezinta un indemn catre explorarea dorintelor si nevoilor relationale profunde. Exista sansa ca anumite frustrari sa iasa acum la suprafata, dar numai pentru a fi rezolvate odata pentru totdeauna [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri