Perspectiva patriarhala asupra unei relatii de dragoste este pe cale de disparitie. Cu toate acestea, ideea de putere si dominare masculina face parte inca din imaginarul (erotic si nu numai) feminin. Insa nu pentru toate reprezentantele sexului frumos....

Descopera in continuare care sunt cele 5 zodii de femei puternice, pentru care notiunea de ideal masculin protector a devenit cu adevarat desueta.

Foto@Shutterstock.com

Citeste si:
MADARA – STILL SUMMER
MADARA – STILL SUMMER

Horoscopul dragostei: femeia Scorpion si puterea in iubire

Femeia Scorpion este nascuta sub zodia puterii si a seductiei. Inzestrata nativ cu atractia catre pozitia de lider si toate beneficiile pe care aceasta le ofera (bani, prestigiu, dominare), Scorpioanca este la fel de ambitioasa si in ceea ce priveste dragostea. Deviza sub care ea actioneaza este <Totul sau nimic>. De aceea, isi dedica imensa energie sufleteasca doar intr-o relatie cu potential pe termen lung, in care poate, cel putin uneori, sa aiba ultimul cuvant.

Aceasta femeie, pasionala si misterioasa, se poate oferi cu totul in iubire, insa pretinde acelasi devotament din partea partenerului de viata. In plus, fiind guvernata de Marte si Pluto, zodia Scorpion se remarca printr-un simt dezvoltat al propriei puteri interioare. Acesta o indeamna sa preia mereu controlul si sa-si apere pozitia de putere in cuplu, in chip direct, dar si subtil.

Citeste si:
Colecția capsulă Irina Schrotter X TEX: piese vestimentare...
Colecția capsulă Irina...

In schimb, barbatul care respecta intensitatea emotionala a femeii Scorpion va fi rasplatit cu o loialitate si pasionalitate greu de egalat in intregul horoscop al dragostei.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei: femeia Leu si puterea in iubire

Aflata sub guvernarea Soarelui, femeia din zodia Leu este stralucitoare, entuziasta si...datatoare de directie. Precum astrul sau guvernator, femeia Leu are capacitatea de a oferi intreaga sa caldura sufleteasca si iubire persoanei care i-a cucerit inima. In schimb, elanul sau vital nu poate fi supus sau ingradit, ci doar apreciat si iubit [...]
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri