Luna lui Cuptor ne intampina cu maxime de temperatura atat in atmosfera, cat si in relatia de dragoste. Descopera mai jos ce ti-au rezervat Zeii Iubirii pentru cea mai infocata luna din an!

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Berbec

In iulie 2013, zeii Iubirii sunt de partea ta. Planeta Venus pozitionata in Leu si in casa ta 5 iti promite momente pline de amuzament si romantism in cuplu. Manifestarile in iubire vor fi acum pline de pasiune si spontaneitate, iar momentele petrecute in doi – cu siguranta de neuitat.

Daca esti singura, astrele iti favorizeaza intalnirea cu o persoana care iti va aprinde imaginatia si toate simturile. Iar daca esti deja implicata intr-o poveste de dragoste, profita de aceasta conjunctura astrala pentru a-ti folosi pe deplin creativitatea in sfera iubirii. Partenerul tau va fi mai mult decat incantat acum sa-ti indeplineasca cele mai senzuale dorinte.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Taur

Penrtru nativele din Taur, luna iulie 2013 se anunta plina de caldura si stabilitate. Marele Benefic, Jupiter se afla intr-un aspect benefic cu Saturn, pozittionat in casa parteneriatelor de durata. Acesta aduce pentru native o stare de siguranta si incredere in ceea ce le rezerva viitorul pe plan relational. Orice chestiuni financiare sau investitii aflate in atentia cuplului au sansa de a se rezolva cu succes, mai ales in prima parte din luna iulie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In schimb, nativele din zodia Taur sunt indemnate acum sa fie atente si rabdatoare in conversatiile cu partenerul de viata. Prezenta lui Mercur retrograd in casa comunicarii aduce riscul unor confuzii sau neintelegeri in discutii, care pot fi insa cu usurinta evitate printr-o atitudine deschisa si centrata pe ascultare.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Gemeni

Foto@Shutterstock.com

Prezenta planetei Marte in semnul tau pana la jumatatea lunii iulie 2013 te inzestreaza cu pasiune, determinare si multa initiativa in dragoste. Daca esti singura, acum este momentul ideal pentru a-l cuceri pe cel care ti-a fermecat privirile si inima. Iar daca esti implicata deja intr-o relatie de iubire, Marte te ajuta sa ridici nivelul pasiunii in cuplu la cote maxime [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri