Luna lui Cuptor ne intampina cu maxime de temperatura atat in atmosfera, cat si in relatia de dragoste. Descopera mai jos ce ti-au rezervat Zeii Iubirii pentru cea mai infocata luna din an!

In plus, prezenta lui Venus in casa ta 3 iti aduce multa armonie in comunicare si usurinta in exprimarea sentimentelor tale profunde. De asemenea, aceasta pozitie a lui Venus incurajeaza calatoriile spontane, dar si explorarea unor colturi inedite din orasul tau.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Rac

Foto@Shutterstock.com

Intrarea planetei Jupiter in semnul tau, unde va sta pana in iulie 2014, te inzestreaza cu multa energie si pasiune, cu incredere si dorinta de a explora fiecare fateta a iubirii. In plus, odata cu intalnirea dintre Jupiter si Marte in semnul tau, pe 13 iulie 2013, senzualitatea ta va fi la cote maxime, ca si dorinta ta de a domina in dragoste. Ai grija totusi sa nu intreci masura si evita sa te avanti in jocuri de putere fara sorti de izbanda.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Leu

Prezenta planetei Venus in semnul tau in primele 3 saptamani din iulie 2013 te inzestreaza cu multa carisma, farmec in comunicare si putere de atractie fata de sexul opus. Placerile tuturor simturilor vor fi acum la ordinea zilei, ca si momentele de relaxare estivala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
La sfarsitul lunii, intrarea Soarelui in semnul tau iti va aduce multa vitalitate si entuziasm, iar initiativele personale vor incepe sa se materializeze cu mult mai mare usurinta decat pana acum.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Fecioara

Pentru nativele din Fecioara, iulie 2013 se anunta o luna speciala din punct de vedere sentimental. Daca esti nascuta sub acest semn analitic, prezenta planetei Venus in casa ta 12 te inzestreaza acum cu multa imaginatie, romantism si posibilitatea de a-ti explora cele mai intime dorinte [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri