Perspectiva patriarhala asupra unei relatii de dragoste este pe cale de disparitie. Cu toate acestea, ideea de putere si dominare masculina face parte inca din imaginarul (erotic si nu numai) feminin. Insa nu pentru toate reprezentantele sexului frumos....

Mandra si animata de intentii nobile, Leoaica are capacitatea de a-si mobiliza iubitul in directia celor mai importante reusite sociale si familiale. Alaturi de ea, viata este mereu plina de provocari si realizari creative, atata timp cat personalitatea leonina ii este admirata si respectata. Daca insa celalalt incearca sa-i supuna lumina nativa, Leoaica isi arata imediat ragetul de temut, pornind apoi neinfricata catre noi teritorii in iubire.

Foto@Shutterstock.com

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Horoscopul dragostei: femeia Berbec si puterea in iubire

Nascuta sub semnul energiei si combativitatii, femeia Berbec este cu siguranta cea care preia initiativa in dragoste. Veritabila amazoana a zilelor noastre, ea are capacitatea de a juca rolul cuceritoarei la perfectie si nu accepta sa ocupe pozitia secunda in niciun domeniu de viata.

De aceea, barbatul ideal pentru femeia din zodia Berbec trebuie sa-i accepte personalitatea dominatoare si sa intre in jocul ei perpetuu al cuceririi si entuziasmului. In schimb, el poate cunoaste dragostea sub toate aspectele ei eliberatoare, nonconformiste ori pasionale. Si cu siguranta, isi va adauga diversitatea si spontaneitatea la loc de cinste in vocabularul personal al iubirii.

Citeste si:
Pregătită să strălucești în această vară? 19 idei de machiaj în...
Pregătită să strălucești în...

Horoscopul dragostei: femeia Taur si puterea in iubire

Aflata sub guvernarea zeitei Venus, femeia Taur cucereste prin farmecul ei nativ, prin atractia catre frumos si prin atentia pe care o acorda infatisarii perfecte. In schimb, precum patronul necuvantator al zodiei sale, aceasta nativa da dovada de o mare incapatanare si poate fi greu de urnit, atunci cand nu ii sunt respectate dorintele si felul tipic de a actiona.

Femeia Taur aduce multa loialitate, gingasie si senzualitate intr-o relatie de dragoste, insa are nevoie la randul ei de stabilitate si confort emotional. Respectarea unei rutine zilnice si increderea in fortele proprii sunt de o mare importanta pentru aceasta nativa, care nu va accepta nicicand sa fie supusa, sau ingradita in obiceiurile sale [...]

Foto@Shutterstock.com
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri