Luna lui Cuptor ne intampina cu maxime de temperatura atat in atmosfera, cat si in relatia de dragoste. Descopera mai jos ce ti-au rezervat Zeii Iubirii pentru cea mai infocata luna din an!

In schimb, Venus din casa ta 9 iti indica pasiunile impartasite si demersurile spirituale comune ca sursa a implinirii tale in dragoste. Calatoriile sunt de asemenea incurajate acum, precum si abordarea in cuplu a unui nou domeniu de studiu.

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Capricorn

Prezenta Soarelui si a Marelui Benefic, Jupiter, in casa ta 7 iti aduce mult succes, entuziasm si vitalitate in planul relatiei de dragoste. Daca nu esti implicata inca intr-o poveste de iubire, Marele Benefic este alaturi de tine, pana in iulie 2014, pentru a gasi acea persoana speciala care sa-ti lumineze viata.

In plus, in intervalul iulie 2013 – iulie 2014, tot ceea ce tine de stabilizarea relatiei, de semnarea unor angajamente pe termen lung sau de auto-descoperirea prin celalalt, primeste un puternic impuls astral. Singurul lucru la care trebuie sa ai grija acum este tendinta ta de a face din tantar armasar, sau de a fi mai putin atenta decat de obicei la gesturile tandre ale celui de langa tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul Dragostei: iulie 2013 pentru zodia Varsator

Prezenta lui Venus in casa ta 7 te inzestreaza cu mult entuziasm in iubire si cu dorinta de a-l surprinde in moduri speciale pe cel drag. Disponibilitatea ta afectiva va fi maxima, iar orice neintelegeri aparute in relatie vor fi rezolvate cu succes in luna iulie 2013.

Foto@Shutterstock.com

In plus, exista posibilitatea initierii unor discutii productive despre angajamentele in relatie. Deschiderea si diplomatia de care dai dovada acum te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii pe termen lung si sa-ti indeplinesti responsabilitatile in relatie cu incredere si determinare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri