5 Iulie 2013 publicat în Horoscop 154 share-uri

Mercur era supranumit in mitologia greco-romana . El face legatura intre inspiratie/traire si materializare, intre intentie si actiune (reprezentata de Marte). El guverneaza felul in care gandim si cum abordam schimburile de informatie cu mediul exterior si cu cei din jurul nostru. Facultatea de a lua decizii rationale si viziunea noastra intelectuala despre lume sunt de asemenea guvernate de acest zeu al miscarii si comunicarii.

In schimb, poti fi uneori destul de auto-centrata in viziunea ta despre lume. De aceea, ai nevoie sa inveti a-i asculta pe ceilalti cu toata deschiderea pe care o dovedesti in exprimarea de sine.

Harta natala cu Mercur in Fecioara

Atunci cand Mercur se afla in zodia Fecioara in astrograma ta, stilul tau de gandire este unul meticulos, centrat pe detalii si rezultate tangibile. Ai capacitatea de a intelege mecanismele complexe din spatele oricarui lucru sau proiect si de a le pentu ceilalti intr-un limbaj simplu si accesibil.

In comunicare esti la fel de organizata si preferi sa te gandesti mai mult inainte de a vorbi, pentru a te asigura ca transmiti mesajul corect. In schimb, ai nevoie de o abordare sistematica asupra tuturor informatiilor primite, spre a le putea asimila in totalitate.

Foto@Shutterstock.com

Harta natala cu Mercur in Balanta

Atunci cand Mercur se afla in zodia Balanta in astrograma ta, stilul tau mental si de comunicare este unul echilibrat si rafinat. Esti in permanenta in cautarea armoniei si a liniei de mijloc in conversatiile cu ceilalti si ai un talent diplomatic innascut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In plus, ai o capacitate inegalabila de a sesiza mereu ambele fatete ale unei situatii. Aceasta te poate face, uneori, indecisa si prea deschisa spre a ceda de la tine in fata unor opinii contrarii celor personale.

Harta natala cu Mercur in Scorpion

Foto@Shutterstock.com

Daca Mercur se afla in zodia Scorpion in astrograma ta, atunci dai dovada de foarte multa perspicacitate si intuitie. De multe ori, ai capacitatea de a simti motivatiile ascunse ale celor de langa tine, ceea ce te poate face extrem de suspicioasa fata de noile persoane din viata ta [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri