5 Iulie 2013 publicat în Horoscop 154 share-uri

Mercur era supranumit in mitologia greco-romana . El face legatura intre inspiratie/traire si materializare, intre intentie si actiune (reprezentata de Marte). El guverneaza felul in care gandim si cum abordam schimburile de informatie cu mediul exterior si cu cei din jurul nostru. Facultatea de a lua decizii rationale si viziunea noastra intelectuala despre lume sunt de asemenea guvernate de acest zeu al miscarii si comunicarii.

Cel mai probabil, iti este mult mai la indemana sa abordezi informatia sau proiectele invoatoare daca vezi o motivatie de ordin practic in spatele acestora.

Harta natala cu Mercur in Gemeni

Daca Mercur se afla in zodia Gemeni in astrograma ta natala, atunci gandirea reprezinta a doua ta natura. Ai capacitatea de a te misca cu foarte multa usurinta printre idei noi si diverse.

In plus, te caracterizeaza nevoia innascuta de cunoastere si de comunicare cu ceilalti. Esti extrem de flexibila in gandire, dar uneori poti avea tendinta de a te

printre prea multe idei si informatii.

Foto@Shutterstock.com

Harta natala cu Mercur in Rac

Atunci cand Mercur se afla in zodia Rac in astrograma ta personala, atunci ai tendinta de gandi mai ales cu inima. Stilul tau de comunicare este puternic influentat de emotiile tale si ai capacitatea de a-i asculta in profunzime pe cei din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
Sensibilitatea, intuitia si memoria bine dezvoltata se afla printre punctele tale forte. In plus, ai tendinta de a fi foarte personala in comunicare si te poti simti ranita usor, daca ceilalti nu iti inteleg modul emotional de a comunica.

Harta natala cu Mercur in Leu

Daca Mercur se afla in zodia Leu in astrograma ta natala, atunci stilul tau de a comunica este unul energic si increzator. Ai capacitatea de a-i atrage cu usurinta pe ceilalti de partea ta prin pasiunea, deschiderea si stilul creativ de care dai dovada in conversatie [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri