10 Iunie 2013 publicat în Horoscop 429 share-uri

Fiecare dintre noi a fost, macar o data in viata, in asteptarea viitoarei iubiri. Insa pentru unele semne din horoscop, aceasta asteptare dureaza de obicei extrem de putin. Cele 5 zodii norocoase au fost inzestrate astral cu puterea de a-si gasi rapid implinirea in cuplu. Afla care sunt secretele lor in iubire si...daca esti la randul tau una dintre rasfatatele zeitei Venus.

Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti

Sensibile si extrem de romantice, nativele din Pesti sunt considerate partenerele ideale pentru orice barbat. Animate de un netarmurit spirit de daruire, ele sunt capabile de multe sacrificii pentru persoana iubita. In plus, firea lor idealista le face adesea pe native sa-si puna partenerul pe un piedestal si sa-l vada in cea mai buna lumina posibila.

Desigur, in timp pot realiza ca celalalt nu este neaparat persoana pe care si-o imaginau la inceput. Insa aceasta nu le impiedica de obicei pe native sa-l trateze pe barbatul iubit ca pe un zeu. Si cum pretuirea si romantismul merg mana in mana cu iubirea, aceasta zodie sensibila nu va duce niciodata lipsa de noroc in dragoste.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac

Nativele din zodia Rac sunt unele dintre cele mai tandre si atente partenere din intreg horoscopul iubirii. Sensibilitatea si spiritul matern pe care le emana actioneaza ca un adevarat magnet asupra barbatilor, garantandu-le ca vor avea multi pretendenti de-a lungul vietii. Cu toata acestea, firea lor intuitiva le ajuta sa se fereaasca de pasiunile de moment si sa faca cele mai potrivite alegeri in dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, nativele din Rac sunt foarte atasate de familie si de camin si sunt foarte protectoare cu cei apropiati. De aceea, barbatii vor fi mereu atrasi de protectia materna, siguranta si stabilitatea pe care femeile din Rac le pot aduce in viata lor.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Zodia Balantei se afla sub guvernarea planetei iubirii si a frumusetii, Venus. De aceea, nativele acestui semn sunt binecuvantate astral cu trasaturi fizice si psihice armonioase, care atrag aprecierea si simpatia celor din jurul lor, in special a barbatilor [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri