10 Iunie 2013 publicat în Horoscop 429 share-uri

Fiecare dintre noi a fost, macar o data in viata, in asteptarea viitoarei iubiri. Insa pentru unele semne din horoscop, aceasta asteptare dureaza de obicei extrem de putin. Cele 5 zodii norocoase au fost inzestrate astral cu puterea de a-si gasi rapid implinirea in cuplu. Afla care sunt secretele lor in iubire si...daca esti la randul tau una dintre rasfatatele zeitei Venus.

In plus, nativele din Balanta sunt indragostite de ideea de iubire si simt ca nu pot fi cu adevarat implinite in afara cuplului. De aceea, ele vor fi mereu deschise catre relatiile de dragoste si isi vor acorda rand pe rand increderea numerosilor pretendenti la inima lor. Daca la aceasta adaugam faptul ca Balantele aduc extrem de multa intelegere, creativitate si empatie in orice relatie, putem intelege cu usurinta de ce ele sunt considerate printre marile norocoase din zodiacul dragostei.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Fiind cea de-a doua zodie guvernata de iubitoarea planeta Venus, semnul Taurului se remarca prin atractia nativa catre frumusete si catre relatiile de iubire. In plus, zodia Taurului se afla sub influenta elementului Pamant, ceea ce le face pe native extrem de senzuale si indragostite de placerile <pamantene>. Dotate cu voci fermecatoare si miscari gratioase, ele reprezinta atractia irezistibila pentru toti barbatii indragostiti de valorile feminitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, nativele din Taur sunt extrem de loiale si gata oricand sa-si rasfete prin modalitati incantatoare (inclusiv culinare) partenerul de viata. De aceea, reprezentantele acestei zodii se vor bucura intotdeauna de noroc in dragoste si nu sunt putini cei care vor suspina dupa farmecele lor.

Horoscopul dragostei pentru zodia Leu

Focoase si creative, nativele din Leu isi arata in mod direct afectiunea si sunt in stare sa-l trateze pe cel iubit ca pe un adevarat rege. In plus, ele se manifesta cu mult entuziasm si vitalitate in fiecare aspect al unei relatii de dragoste, inclusiv in sfera erotica, ceea ce ii face pe barbati sa fie absolut innebuniti dupa ele.

Desigur, nativele nascute sub acest semn regal nu se vor multumi niciodata cu putin si vor pretinde la fel de multa energie si sclipire din partea partenerului lor de viata. Insa aceasta nu ii impiedica pe barbati sa lupte, rand pe rand, pentru a avea o sansa la inima acestor native. Astfel, norocul in dragoste va fi mereu de partea celor nascute sub aceasta zodie puternica si stralucitoare.

Foto@Shutterstock.com

Daca nu te afli printre aceste 5 zodii din top, iti poti pastra cu incredere zambetul pe buze. Oricare ar fi predispozitia astrala, fericirea in doi este un drept si un privilegiu acordat fiecareia dintre noi la momentul potrivit. Pana la urma, totul tine de optimism, rabdare si implicare. Dragostea este o ecuatie cu multe variabile, iar jocul ei poate fi descifrat de oricine isi pune vointa in aceasta directie.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul DRAGOSTEI - pana la adanci batraneti: Top 5 cei mai FIDELI barbati din zodiac

Horoscopul norocului in IUNIE 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Ciresar

Ghidul astrologic al Atractiei Sexuale: Ce-si doresc barbatii in intimitate?

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitv de stres!

Horoscopul mamicilor de nota 10 – tot ce trebuie sa stii despre fiecare copil din zodiac!

Pluto - pasarea Phoenix a astrologiei: Descopera energia interioara care iti schimba viata radical!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri