In functie de personalitate, dar si de zodie, fiecare dintre noi poseda trasaturi pozitive unice!

Nativa din Berbec

Cea nascuta sub semnul Berbecului are o personalitate energica si poate inviora chiar si cel mai necajit om cu care interactioneaza. Nativa din aceasta zodie este sincera dar, in acelasi timp, stie cum sa detensioneze atmosfera folosindu-se de arma sa cea mai de pret: simtul umorului.

Nativa din Taur

Nativa din Taur este o persoana simpla care cu siguranta iti va sari in ajutor indiferent de situatie. Daca ai o prietena nascuta in aceasta zodie, ea iti va fi alaturi in toate clipele grele (si in cele fericite, evident), fiind un umar pe care poti sa plangi dar care, atunci cand vine momentul, te va ridica de jos.

Nativa din Gemeni

Cu nativa din Gemeni poti vorbi oricand, orice, oricum, oricat. Va reusi imediat sa gaseasca asemanarile dintre ea si tine, te va face sa razi, sa te gandesti la lucruri profunde si, involuntar, sa inveti mereu ceva nou despre viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativa din Rac

Daca ai sansa sa interactionezi cu o persoana nascuta in aceasta zodie, nu veti avea probleme de comunicare. Nativa din Rac are o personalitate deschisa si calda, ajutandu-te sa te simti in largul tau in compania ei. Mai mult, ea iti ofera senzatia ca esti protejat.

Nativa din Leu

Personalitate stralucitoare, nativa din aceasta zodie te va face sa razi si sa te simti bine. Intr-un mediu mai intim iti va oferi sfaturi de viata si iti va asculta problemele cu interes, fiindu-ti alaturi si sprijinindu-te in tot ceea ce doresti sa realizezi.

Nativa din Fecioara

Cea nascuta in Fecioara este un om simplu caruia ii place sa faca conversatie cu ceilalti si este sincer interesata de subiectele discutate. Fiecare zodie are nevoie de o Fecioara in viata sa pentru ca lucrurile sa mearga conform planului.

Nativa din Balanta

Nativa din aceasta zodie are un suflet cald si prietenos, stie sa se angreneze in discutii inteligente pe care sa le duca in directia dorita si, cel mai important, este cea care ingrijeste relatiile, invatandu-i pe ceilalti ce inseamna acceptarea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri