Patrunde in templul chinezesc al dragostei si descopera secretul de dragoste al zodiei tale chinezesti pentru luna Noiembrie.

Patrunde in templul chinezesc al dragostei si descopera secretul de dragoste al zodiei tale chinezesti pentru luna Noiembrie.

Secretul de Dragoste al zodiei tale chinezesti pentru luna Noiembrie

Sobolan

Dragostea are tendinta de a o apuca pe alte carari in luna lui Brumar si de a patrunde pe taramuri necunoscute.

Astrosecretul lunii: Nu te lasa cuprinsa de tentatii venite din exterior si nici nu-ti exercita farmecul asupra unei persoane nou-venita in anturajul tau daca esti implicata intr-o relatie. Puterea ta de atractie atinge cote maxime, iar gelozia partenerului nu va intarzia sa apara. In schimb, pregateste-te pentru intalnirea vietii tale daca esti singura. Nu e niciun secret ca o sa-ti intalnesti sufletul pereche in aceasta luna.

Bou

Dragostea cere libertate mai multa in luna lui Brumar. Invata sa o acorzi si sa te bucuri la randul tau de ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Astrosecretul lunii: Noiembrie pune accent asupra libertatii si a nevoii de spatiu, dar si asupra abilitatii de a-l iubi pe celalalt fara a-i stirbi independenta, fara a-l face dependent de tine, fara a deveni dependenta de el. Iubeste liber, fara posesivitate si lasa-te iubita liber. Ar putea exista discutii si conflicte pe aceasta tema in cea de-a doua jumatate a lunii, dar diplomatia este atuul pe care il ai in maneca.

Tigru

Mai mult decat se aude sau se spune, dragostea se simte in luna lui Brumar pentru nativii din zodia Tigru.

Astrosecretul lunii: Ai sentimente frumoase fata de partenerul tau, insa este esential in aceasta luna, mai mult ca in oricare alta, sa inveti sa ti le exprimi, sa creezi acorduri ale dragostei intre ceea ce spui, ceea ce faci si ceea ce lasi sa transpara. Afectiunea pe care o reversi asupra celorlalti revine asupra ta inzecit. Persoanele singure vor simti din plin fiorii dragostei venind dinspre o persoana la care nu s-ar fi asteptat, poate o veche cunostinta sau o iubire din trecut.

Iepure

In dragoste, dar si in celelalte domenii, lasa-te purtata pe aripile destinului. Este important sa accepti, nu sa te impotrivesti.

Astrosecretul lunii: Noiembrie este o luna tumultoasa si navalnica. Pregateste-te din timp pentru intalniri surprinzatoare, evenimente neasteptate, vesti venite din senin, rasturnari de situatii spectaculoase, dar nu neaparat rele. Indiferent daca esti single sau implicata intr-o relatie, indiferent daca facem strict referire la dragoste sau la celelalte domenii, ia aminte la un sfat: nu te lasa consumata si zdruncinata de apele involburate ale raului, ci mergi mai degraba acolo unde te duce raul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri