Patrunde in templul chinezesc al dragostei si descopera secretul de dragoste al zodiei tale chinezesti pentru luna Noiembrie.

Dragon

Dragostea arde, consuma si creeaza premisele renasterii pentru nativii Dragon in luna lui Brumar.

Astrosecretul lunii: Noiembrie este o luna cu o incarcatura puternica pentru nativii din Dragon. Asteapta-te la furtuni sentimentale, la o intensificare a sentimentelor tale, la o aprofundare a relatiei cu partenerul de viata, dar si la descarcari puternice de energii si sentimente. Aventurile emotionale nu sunt excluse si nici gesturile nebunesti facute din iubire sau pentru iubire. Este o luna poate cam zbuciumata, dar o luna care are farmecul ei aparte.

Sarpe

In luna lui Brumar, dragostea creeaza armonie si pace, vindeca si alina sufletele nativilor din zodia Sarpe.

Astrosecretul lunii: Luna noiembrie debuteaza cu neintelegeri si conflicte pe plan emotional mai ales in acele relatii in care unul din parteneri este Sarpe si are o personalitate opusa partenerului sau. Este o mica criza ce apune dupa prima saptamana a lunii si va invata cat de important este sa vedeti soarele chiar si atunci cand pe cerul iubirii sunt nori. Aceasta mica criza va consolida relatia voastra, facandu-va sa intelegeti cat de importanta este armonia intr-un cuplu. Depuneti eforturi amandoi pentru a evita pe viitor acest tip de situatii. In sufletele voastre se sterge cu vindecare si se scrie cu iubire.

Cal

Dragostea este si despre pasiune, senzualitate si admiratia pentru sufletul si trupul celuilalt.

Astrosecretul lunii: Luna noiembrie devine o redescoperire a simturilor si a abilitatilor sexuale pentru multi din nativii zodiei Cal. O luna incarcata de senzualitate si de sexualitate ii astepta pe acesti nativi. Se spune accent asupra trupului, asupra dorintei de a face dragostei, asupra gesturilor de tandrete, asupra clipelor in doi. Si, ce este mai important, se gaseste timp pentru toate acestea…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri