Patrunde in templul chinezesc al dragostei si descopera secretul de dragoste al zodiei tale chinezesti pentru luna Noiembrie.

Oaie

Dragostea aduce evolutie si noutate. Orizonturi noi se deschid in fata acestor nativi pe plan emotional in luna lui Brumar.

Astrosecretul lunii: Este momentul sa spui ‘da’ sau ‘nu’ daca faci parte din zodia Oaie si esti intr-o relatie care dureaza de mult timp. Noiembrie este o luna benfica pentru casatorii, oficializari sau debuturi de relatie. Sunt noi inceputuri care se deschid in fata ta si care te bucura deopotriva si te inspaimanta. Schimbarile venite nu trebuie sa te panicheze. Sunt de bun augur si le vei simti influenta pozitiva in perioada urmatoare de timp.

Maimuta

Dragostea inseamna sa fii apt pentru a iubi. Iata lectia lunii pentru nativii din Maimuta.

Astrosecretul lunii: Inainte de a face compromisuri peste compromisuri si a ajunge la un numitor comun cu partenerul de viata, invata sa faci compromisuri cu tine insati. Este extrem de important acest lucru in luna lui Brumar, pentru marea majoritate a nativilor din Maimuta. Iar inainte de a-l iubi pe cel de langa tine, iubeste-te pe tine insati. Rezerva-ti timp pentru a sta cu tine, pentru a-ti asculta dorintele, pentru a te rasfata sau pentru a cobori asteptarile pe care le ai de la propria persoana. Probeaza sfatul nostru si vei vedea cum in viata ta vine iubirea pe care ti-o doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Cocos

Dragostea aduce pofta de viata si deschide apetitul pentru distratie. Luna lui Brumar este incarcata de energie jucausa pentru nativii din Cocos.

Astrosecretul lunii: Bucura-te la maxim de viata si viata te va bucura la randul sau. Flirturi inocente, schimburi de priviri, conversatii savuroase si pline de vorbe de duh, activitati palpitante, calatoriii aventuroase… nimic nu te impiedica sa nu traiesti la intensitate maxima luna indiferent de statutul tau civil. Idile romantice si sarmante iti condimenteaza zilele si te fac sa speri si sa visezi frumos.

Caine

Dragostea aduce in luna lui Brumar confuzie, sensibilitate si ipostaze in care trebuie sa iei unele decizii cu foarte mare atentie.

Astrosecretul lunii: Daca esti singura, fii atenta si nu face rabat de la principiile tale. Este foarte posibil sa intalnesti persoana nepotrivita, de care te-ai putea indragosti intr-un fel gresit. Sau te-ai putea lasa convinsa sa reincepi o relatie din trecut in care au ramas unele sentimente neconsumate.. Asculta-ti inima si mizeaza pe instinctele tale fiindca ele nu ne insala niciodata. Nativii implicati intr-o relatie vor fi extrem de sensibili in a doua perioada a lunii, ceea ce-i face mai irascibili si mai nervosi fata de partenerul de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri