12:10, 18 Octombrie 2012 publicat în Horoscop

Culorile sunt parte din acest Univers, iar noi avem o legatura spirituala profunda cu energia pe care o emana culorile din jurul nostru. Fiecarei zodii ii este caracteristica o anume culoare. Este culoarea sansei in viata, este culoarea care ne caracterizeaza si care ne ajuta in cresterea noastra spirituala.

Berbec

Berbecul este patronat de Marte, iar culoarea norocoasa a nativilor din zodia berbec este rosul. Berbecul are o energie debordanta  sunt persoane foarte active asa incat aceasta culoare pasionala li se potriveste de minune. Este o culoare care transmite acea energie dimanica de care are nevoie berbecul.

Taur

Taurii sunt pesroane care iubesc libertatea, spatiile libere. Ei iubesc sa se desfasoare in propriul lor spatiu. Asa incat, albul este „culoarea” care le aduce noroc. Taurii incearca mereu sa stea departe de problemele din viata lor. Albul este de fapt o nonculoare este acel ceva care le asigura calmul.

Citeste si:
Îți vor însenina sufletul în zilele tale cele mai ploioase: Imagini...
Îți vor însenina sufletul în...

Gemeni

Culoarea norocoasa a persoanelor nascute sub Zodia Gemenilor este verdele deschis. Gemenii sunt foarte vorbareti si plini de viata. Verdele le stimuleaza intelectul si ii ajuta sa isi descopere abilitatile intelectuale, dar este in acelasi timp un simbol al vitalitatii si sensibilitatii.

Rac

Argintiul poarta noroc Racilor. Acest semn zodiacal este guvernat de Luna, ceea ce le ofera o latura sensibila si emotiva. Aceasta culoare nobila ii ajuta pe raci sa isi echilibreze aceasta sensibilitate excesiva.

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri