18 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 298 share-uri

Culorile sunt parte din acest Univers, iar noi avem o legatura spirituala profunda cu energia pe care o emana culorile din jurul nostru. Fiecarei zodii ii este caracteristica o anume culoare. Este culoarea sansei in viata, este culoarea care ne caracterizeaza si care ne ajuta in cresterea noastra spirituala.

Leu

Leul este semnul zodiacal dominat de Soare, asa incat auriul este culoarea lor norocoasa. Leul este cunoscut ca un semn roial, din acelasi motiv. Aceasta culoare pune in evidenta calitatile de lider incontestabil al leului.

Fecioara

Fecioara, dominata de Planeta Mercur este de asemenea un semn al sensibilitatii. Fecioarele sunt misterioase, singuratice si romantice, iar culoarea lor norocoasa este verdele inchis, este culoarea care le da vitalitate si dinamismul de care au nevoie.

 

Balanta

Turcoazul este culoarea norocoasa a balantei. Ea exprima o dualitate, un balans intre doua culori la fel de frumoase, albastrul si verdele, care impreuna formeaza un intreg, de aceea, aceasta culoare se potriveste foarte bine personalitatii balantei.

Scorpion

Scorpionul este guvernat de Planeta Marte, iar oranjul intens este culoare sa norocoasa. Scorpionii sunt ambitiosi, iar aceasta culoare exprima sanatate si vitalitate. Se potriveste unei firi determinate asa cum o au majoritatea scorpionilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri