Horoscop romanesc - Am realizat acest horoscop, cu telul de a va bine-dispune si in acelasi timp de a va reaminti cat de profunda este intelepciunea romaneasca. Pentru ca fiecare proverb sa rezoneze mai tare cu voi, cu felul vostru de a fi, am selectat pe acelea care pot sa intre in sintonie cu trasaturile personalitatii voastre. Descopera proverbul ce ti se potriveste! Aminteste-ti intelepciunea bunicii!

BERBEC
 

Idealisti, determinati si energici, cu mare capacitate de munca, berbecii ar trebui sa retina in mod particular aceste frumoase proverbe romanesti care ii caracterizeaza:

Norocu-i dupa cum si-l face omul.

Pomul dupa roade se cunoaste, iar omul dupa fapte.

Meseria este bratara de aur.

TAUR

Cu simt etsetic dezvoltat, dar uneori prea materialisti si incapatanati,  taurii ar putea sa retina aceste mesaje populare intelepte:

Ce folos ca esti frumos, daca esti capatanos.

A fi domn e o-ntamplare, a fi om e lucru mare.

Prin munca si staruinta, vei ajunge la dorinta.

GEMENI

Gemenii au o mare deschidere catre oameni, sunt sociabili si prietenosi, dar uneori aceaste calitati se transforma in naivitate...

Inteligenta e comoara omului.

Prietenul la nevoie se cunoaste.

Mai bine un magar care te poarta, decat un cal care te tranteste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri