Horoscop romanesc - Am realizat acest horoscop, cu telul de a va bine-dispune si in acelasi timp de a va reaminti cat de profunda este intelepciunea romaneasca. Pentru ca fiecare proverb sa rezoneze mai tare cu voi, cu felul vostru de a fi, am selectat pe acelea care pot sa intre in sintonie cu trasaturile personalitatii voastre. Descopera proverbul ce ti se potriveste! Aminteste-ti intelepciunea bunicii!

RAC

Pe raci ii recunoastem pentru sensibilitate si spiritul familist desavarsit...

Dragostea e oarba, dar casatoria ii gaseste leacul.

Urarea cea mai buna aceasta se intelege: la tinerete dragastos, la batranete vesel, la orice intamplare cu indelunga rabdare, in slava cu smerenie, la bogatie cu cumpatare, catre toti cu indurare si de pofte pururea biruitor.

LEU

Foarte mandri, capabili si indrazneti, leii vor realiza mereu ceea ce isi propun. Cu toate acestea, uita uneori sa asculte si opiniile si nevoile celorlalti. Am considerat ca li se potrivesc aceste proverbe romanesti:

Cine pe saraci ajuta, pe Dumnezeu imprumuta.

Adevarul este intotdeauna la mijloc.

Nu incerca sa fii ceea ce nu esti, caci al tau suflet ti-l umilesti!

FECIOARA

Sunt sensibile si sufletiste fecioarele, dar uneori, senisbilitatea lor desavarsita le tine in loc, pentru ca nu au curajul sa isi asume schimbari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cand te musca sarpele, iti este frica si de rama.

Rana de cutit se vindeca lesne, dar cea de la inima niciodata.

Cel ce se teme sa piarda nu poate sa castige.

BALANTA

Persoanele nascute sub aceasta zodie au un farmec aparte si sunt mereu in cautarea idealului. Totusi, aceasta cautare le pune mereu intr-o stare dubitativa. Poate ca ele ar trebui sa retina aceste intelepte proverbe romanesti:

Soarta omului este mereu in mainile lui.

Cine nu risca, nu castiga.

Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri